تارت پرتغال و شکلات

این تارت خوشمزه از روغن نارگیل، کاکائو، عسل، پرتغال و خرمای تازه ایجاد می‌شود و البته خبر خوب آن است که عاری از گلوتن هم میباشد.

همچنین بخوانید: آشپزی بدون گلوتن

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

ارزش تغذیه‌ای:

  • ۳۹۱ کیلوکالری
  • ۲۹ گرم چربی
  • ۷ گرم فیبر
  • ۴ گرم پروتئین
  • ۰ گرم نمک

مواد لازم:

برای داخل تارت:

  • ۷۵ گرم خرما
  • آب پرتغال
  • ۵۰ گرم روغن نارگیل
  • ۱۷۵ گرم عسل
  • ۱۴۰ گرم پودر کاکائو

برای روی تارت:

  • ۱۰۰ گرم روغن نارگیل
  • ۱۴۰ گرم بادام زمینی
  • ۱۷۵ گرم نارگیل
  • دو یک دوم قاشق غذاخوری عسل تازه
  • یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه:

  1. خرما را داخل کاسه بریزید و آن را با آب جوش بپوشانید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه به همین حالت بماند. در این میان ، مواد مورد نیاز برای روی تارت را در غذاساز بریزید و کاملا مخلوط نمایید. حالا مواد را داخل ظرف مخصوص پخت تارت بریزید. اجازه دهید در یخچال بماند.
  2. حالا خرما را به همراه آب پرتغال، روغن نارگیل، عسل و کاکائو داخل مخلوط کن بریزید. به خوبی هم بزنید. سپس موادی را که در مرحله قبل آماده کرده بودید از یخچال بیرون بیاورید و مواد آماده شده را روی آن بریزید. یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید . قبل از سرو با کاکائوی اضافی و پوست پرتغال تزیین کنید.

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *