خاویار یا همان تخم ماهیان خاویاری، یکی از گران‌ترین و لوکس‌ترین غذاهای جهان است و از آن با نام «مروارید سیاه» یاد می‌شود. در حال حاضر دریای خزر، به عنوان بزرگ‌ترین منبع ماهیان خاویاری، قادر است بیش از ۹۰ درصد خاویار جهان را تامین کند. خاویار در سراسر جهان، بسته به فرهنگ و ذائقه مردم هر منطقه، به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه طریقه مصرف خاویار را برای یک صبحانه اشرافی با جزئیات بیشتر بخوانید.

 

خاویار معمولا در وعده صبحانه استفاده می‌شود، آن هم یک صبحانه اشرافی! یک طریقه مصرف خاویار ایرانی، استفاده از آن در پای خاویار است. پای خاویار یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای لوکس دارای خاویار است که روزچین، دستور تهیه‌ی آن را برایتان آماده کرده است:

مواد مورد نیاز برای تهیه پای خاویار

▫ تخم مرغ آب پز: شش عدد
▫ مایونز: سه قاشق غذاخوری
▫ پیاز قرمز: دو عدد متوسط
▫ پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
▫ خامه ترش: دو سوم پیمانه
▫ خاویار مرغوب: به مقدار لازم
▫ روغن: به مقدار لازم
▫ لیمو، سیر و ادویه‌جات: به مقدار لازم

طرز تهیه پای خاویار به صورت مرحله به مرحله

طریقه مصرف خاویار

  1. ابتدا تخم‌مرغ‌های آب‌پز را ریز می‌کنیم، با مایونز کاملا مخلوط کرده و به عنوان اولین لایه‌ی پای روی سطح تابه پهن کنید.
  2. پیازهای قرمز را نیز بسیار نگینی کنید و سپس روی لایه اول و به صورت یکپارچه قرار دهید.
  3. پنیر خامه‌ای را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود. سپس آن را با خامه ترش مخلوط کرده و دوباره هم بزنید.
  4. این مایه را روی لایه‌ی پیازها قرار داده و با قاشق در تابه کاملا یک‌دست کنید. توجه داشته باشید که لایه‌ها تا حد امکان باهم مخلوط نشوند.
  5. در تابه را بگذارید و به مدت ۳ ساعت فریز کنید.
  6. پس از انجام مراحل بالا، خاویار را با دقت تمام و ممانعت از له شدن یا آب پس دادن، دانه دانه با قاشق روی سطح پای قرار می‌دهیم. پس از این کار نیاز است تا مخلوط دوباره به مدت یک ساعت فریز شود.
  7. در این مرحله، به یک چاقوی آغشته به روغن نیاز خواهید داشت. این چاقو را به آرامی دور تا دور تابه و از داخل حرکت دهید تا پای به طور کامل از ظرف جدا شده و آماده‌ی سرو باشد.
  8. این پای لذیذ و بی‌نظیر را می‌توانید همراه با نان باگت یا تست و به همراه لیمو و انواع سبزیجات سرو کنید.

 

 

طریقه مصرف خاویار با پوره سیب‌زمینی

طریقه مصرف خاویار

مواد لازم برای تهیه خاویار با پوره سیب‌زمینی

▫ خاویار ایرانی
▫ پوره سیب‌زمینی
▫ جعفری خورد شده
▫ پودر فلفل سیاه تازه
▫ نان تست

روش تهیه خاویار با پوره سیب‌زمینی

سطح نان تست را به خوبی با پوره سیب‌زمینی پوشانده و پودر فلفل، جعفری و خاویار را بر روی آن قرار دهید. این لقمه‌ی ساده، می‌تواند یکی از لذیذترین تجارب شما از نوش جان کردن و خوردن باشد!

 

طریقه مصرف خاویار با سالمون دودی

طریقه مصرف خاویار

مواد لازم برای تهیه خاویار با سالمون دودی

▫ خاویار ایرانی
▫ ماهی سالمون دودی ورقه شده
▫ پنیر خامه‌ای
▫ پیازچه خرد شده
▫ چند قطره آب لیموترش
▫ نان تست

طرز تهیه خاویار با سالمون دودی

سطح نان را با پنیر خامه‌ای یا کرم ترش پر کرده و ورقه‌های سالمون دودی را روی آن قرار دهید. سپس چند قطره آب لیموترش روی آن بریزید. خاویار ایرانی را به مقدار لازم بر روی سالمون‌ها قرار داده و با پیازچه‌ی خرد شده تزیین کنید. نوش جان😊

 

روش مصرف خاویار با تخم مرغ

طریقه مصرف خاویار

مواد لازم برای تهیه خاویار با تخم مرغ

▫ خاویار ایرانی
▫ تخم‌مرغ آب‌پز ورقه شده
▫ چند قطره آب لیموترش
▫ کره
▫ پودر فلفل سیاه تازه

طرز تهیه خاویار با تخم مرغ

خاویار، کره و پودر فلفل را به میزان لازم روی تخم‌مرغ قرار داده و سپس چند قطره آب لیموترش را برای مزه‌دار شدن، به آن اضافه کنید.

 

طریقه مصرف خاویار با نان تست

طریقه مصرف خاویار

مواد لازم برای خاویار با نان تست

▫ خاویار ایرانی
▫ کره
▫ نان تست
▫ چند قطره آب لیموترش

 

طرز تهیه خاویار با نان تست

خاویار ایرانی را روی نان آغشته به کره قرار داده و با چند قطره آب لیموترش مزه‌دار کنید. به همین سادگی و خوشمزگی😋

برای تهیه این صبحانه‌های لذیذ، می‌توانید از انواع خاویار استفاده کنید. مروارید سیاه از دل فیل‌ماهی، تاس‌ماهی ایرانی یا قره‌برون، ماهی‌شیب و ماهی ازون‌برون قابل استخراج است و به همین دلیل انواع مختلفی دارد. امیدواریم که حتی برای یک بار هم که شده، این صبحانه اشرافی را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

 

منبع : برگرفته از وب سایت روزچین بخش تغذیه سالم روزچین

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

یک دیدگاه

  1. علی

    اکتبر 11, 2020 در 3:28 ب.ظ

    ما که تو سن ۴۱ سالگی هنوز خاویار رو که محصول کشور خودمون هم هست نخوردیم. ما فقط فریب خوردیم. فریب دین فروشان

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *