نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه تارت پرتغال و شکلات

تارت پرتغال و شکلات

این تارت خوشمزه از روغن نارگیل، کاکائو، عسل، پرتغال و خرمای تازه ایجاد می‌شود و البته خبر خوب آن است که عاری از گلوتن هم میباشد.

همچنین بخوانید: آشپزی بدون گلوتن

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

ارزش تغذیه‌ای:

مواد لازم:

برای داخل تارت:

برای روی تارت:

طرز تهیه:

  1. خرما را داخل کاسه بریزید و آن را با آب جوش بپوشانید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه به همین حالت بماند. در این میان ، مواد مورد نیاز برای روی تارت را در غذاساز بریزید و کاملا مخلوط نمایید. حالا مواد را داخل ظرف مخصوص پخت تارت بریزید. اجازه دهید در یخچال بماند.
  2. حالا خرما را به همراه آب پرتغال، روغن نارگیل، عسل و کاکائو داخل مخلوط کن بریزید. به خوبی هم بزنید. سپس موادی را که در مرحله قبل آماده کرده بودید از یخچال بیرون بیاورید و مواد آماده شده را روی آن بریزید. یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید . قبل از سرو با کاکائوی اضافی و پوست پرتغال تزیین کنید.

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

خروج از نسخه موبایل