پن کیک‌های بدون تخم مرغ

اینکه شما از یک رژیم غذایی خاص پیروی می‌کنید به این معنا نیست که نمی‌توانید از پن کیک‌های خوشمزه لذت ببرید. این پن کیک‌ها را آماده کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید.

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

ارزش تغذیه‌ای:

  • ۱۰۸ کیلوکالری
  • ۳ گرم چربی
  • ۲ گرم کربوهیدارت
  • ۷ گرم شکر
  • ۲ گرم فیبر
  • ۶ گرم پروتئین
  • ۰ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۱۲۵ گرم آرد بدون گلوتن
  • جایگزین تخم مرغ معادل یک عدد تخم مرغ کامل ( دو و یک دوم پیمانه نشاسته سیب زمینی،یک و یک دوم پیمانه نشاسته تاپیوکا، دو سوم پیمانه بکینگ پودر،یک سوم پیمانه جوش شیرین)
  • ۲۵۰ میلی لیتر شیر شاهدانه
  • روغن آفتابگردان برای سرخ کردن
  • شربت آگاو یا پرتغال برای سرو

طرز تهیه:

  1. آرد را داخل یک کاسه بریزید و سپس یک سوراخ در مرکز آن ایجاد نمایید. جایگزین تخم مرغ را به همراه یک چهارم شیر درون آن بریزید و به خوبی ترکیب نمایید. سپس بقیه شیر را بریزید . اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند.
  2. یک ماهیتابه نچسب را داغ کنید و کمی روغن داخل آن بریزید. زمانی که گرم شد مخلوط را داخل ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید. سپس با شربت آگاو یا پرتغال سرو نمایید.

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *