این تارت خوشمزه از روغن نارگیل، کاکائو، عسل، پرتغال و خرمای تازه ایجاد میشود و البته خبر خوب آن است که عاری از گلوتن هم میباشد. همچنین بخوانید: آشپزی بدون گلوتن زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه ارزش تغذیهای: ۳۹۱ کیلوکالری ۲۹ گرم چربی ۷ گرم فیبر ۴ گرم پروتئین ۰ گرم نمک مواد لازم: برای داخل تارت: ۷۵ گرم خرما آب پرتغال ۵۰ گرم روغن نارگیل ۱۷۵ گرم عسل ۱۴۰ گرم پودر کاکائو برای روی تارت: ۱۰۰ گرم روغن نارگیل ۱۴۰ گرم بادام زمینی ۱۷۵ گرم نارگیل دو یک دوم قاشق غذاخوری عسل تازه یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه: خرما را داخل کاسه بریزید و آن را با آب جوش بپوشانید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه به همین حالت بماند. در این میان ، مواد مورد نیاز برای روی تارت را در غذاساز بریزید و کاملا مخلوط نمایید. حالا مواد را داخل ظرف مخصوص پخت تارت بریزید. اجازه دهید در یخچال بماند. حالا خرما را به همراه آب پرتغال، روغن نارگیل، عسل و کاکائو داخل مخلوط کن بریزید. به خوبی هم بزنید. سپس موادی را که در مرحله قبل آماده کرده بودید از یخچال بیرون بیاورید و مواد آماده شده را روی آن بریزید. یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید . قبل از سرو با کاکائوی اضافی و پوست پرتغال تزیین کنید. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...