کیک بلوط

این کیک غنی و عاری از گلوتن می‌تواند یک دسر خوشمزه برای مهمانی‌ها باشد.

ارزش تغذیه‌ای:

  • ۵۲۵ کیلوکالری
  • ۲۹ گرم چربی
  • ۶۴ گرم کربوهیدرات
  • ۴۴ گرم شکر
  • ۰ گرم فیبر
  • ۴ گرم پروتئین
  • ۳۶ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم شاه بلوط پخته شده
  • ۱۰۰ گرم شکر
  • ۱۰۰ گرم کره خرد شده
  • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
  • سه قاشق غذاخوری شیر
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای روی کیک:

  • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
  • ۲۵ گرم کره
  • یک قاشق غذاخوری خامه
  • پودر قند برای تزیین

طرز تهیه:

  1. ابتدا شاه بلوط‌ها را به همراه شکر در غذاساز بریزید ، سپس تا زمانی که یک خمیر نرم به دست بیاید آن را هم بزنید. کره و شکلات را به همراه شیر در یک ماهیتابه بریزید و سپس آن را به آرامی حرارت دهید. سپس وانیل را به آن اضافه کنید. حالا مواد آماده شده را داخل غذاساز و روی شاه بلوط‌ها بریزید و کمی مخلوط نمایید.
  2. حالا یک ورقه نازکی از مواد آماده شده را روی میز پهن کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. برای سرو، کیک را بر روی یک بشقاب قرار دهید. به آرامی شکلات، کره و خامه را ذوب کنید و روی کیک بریزید.حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را با پودر قند تزیین کنید و میل نمایید.

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

یک دیدگاه

  1. مطلب خوبی بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *