موز طعم خوشایندی را به کیک ها، بستنی ها و … خواهد داد. کیک موز یکی از کیک های خوشمزه می باشد که در این مطلب به طرز تهیه کیک موز و دارچین می پردازیم تا از طعم ترکیبی بسیار خوش طعم و مفید کیک دارچینی و کیک موزی، در کنار خانواده لذت ببرید. کیک موز و دارچین همانطور که می دانید موز یک میوه تقریبا اسیدی به شمار می رود. بنابراین پس مدتی از خوردن آن احساس ضعف و خستگی و همچنین گرسنگی به شما دست خواهد داد. برای اینکه بدون هیچ نگرانی بتوانید از خواص بیشمار موز بهره مند شوید می توانید موز را همراه با کره بادام زمینی یا دارچین مصرف نمایید. در این مطلب به آموزش دستور پخت کیک موز و دارچین می پردازیم. مواد لازم: موز رسیده ( به نوعی له شده): سه عدد دارچین: نصف قاشق چایخوری آرد: یک پیمانه شکر: دوسوم پیمانه ( با توه به ذائقه خود می توانید از شکر بیشتری استفاده نمایید) تخم مرغ: دو عدد شیر: یک سوم پیمانه روغن: یک سوم پیمانه بکینگ پودر و وانیل: هر کدام نصف قاشق چایخوری طرز تهیه کیک موز و دارچین: ابتدا تخم مرغ و شکر را توسط همزن برقی به خوبی با یکدیگر هم بزنید. موز ها را با چنگال له نمایید و سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یک دستی به وجود آید. در این مرحله از طرز تهیه کیک موز و دارچین، آرد، دارچین، بکینگ پودر و وانیل را با یکدیگر مخلوط نموده و کم کم بر روی مواد دیگر الک نمایید و با همزن دستی، هم بزنید. در آخر شیر و روغن را اضافه نموده و پس از کمی هم زدن، در ظرف مخصوص فر که آن را چرب نموده اید به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید. ( فر را از قبل گرم نمایید). امیدوارم این کیک خوشمزه را در منزل تهیه نموده، همراه با خانواده از طعم آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع کیک کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
۲ طرز تهیه برای مرغ بریان زعفرانی و مرغ تندوری هندی «مرغ بریان» یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاها در سرتاسر دنیاست که برخی آن را با طعم تند میپسندد که در آن صورت تبدیل میشود به «مرغ تندوری». مرغ بریان و مرغ تندوری را در مناطق مختلف دنیا به روشهای مختلف و با ادویهها و چاشنیهای مختلف درست میکنند. این ...