موز طعم خوشایندی را به کیک ها، بستنی ها و … خواهد داد. کیک موز یکی از کیک های خوشمزه می باشد که در این مطلب به طرز تهیه کیک موز و دارچین می پردازیم تا از طعم ترکیبی بسیار خوش طعم و مفید کیک دارچینی و کیک موزی، در کنار خانواده لذت ببرید. کیک موز و دارچین همانطور که می دانید موز یک میوه تقریبا اسیدی به شمار می رود. بنابراین پس مدتی از خوردن آن احساس ضعف و خستگی و همچنین گرسنگی به شما دست خواهد داد. برای اینکه بدون هیچ نگرانی بتوانید از خواص بیشمار موز بهره مند شوید می توانید موز را همراه با کره بادام زمینی یا دارچین مصرف نمایید. در این مطلب به آموزش دستور پخت کیک موز و دارچین می پردازیم. مواد لازم: موز رسیده ( به نوعی له شده): سه عدد دارچین: نصف قاشق چایخوری آرد: یک پیمانه شکر: دوسوم پیمانه ( با توه به ذائقه خود می توانید از شکر بیشتری استفاده نمایید) تخم مرغ: دو عدد شیر: یک سوم پیمانه روغن: یک سوم پیمانه بکینگ پودر و وانیل: هر کدام نصف قاشق چایخوری طرز تهیه کیک موز و دارچین: ابتدا تخم مرغ و شکر را توسط همزن برقی به خوبی با یکدیگر هم بزنید. موز ها را با چنگال له نمایید و سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یک دستی به وجود آید. در این مرحله از طرز تهیه کیک موز و دارچین، آرد، دارچین، بکینگ پودر و وانیل را با یکدیگر مخلوط نموده و کم کم بر روی مواد دیگر الک نمایید و با همزن دستی، هم بزنید. در آخر شیر و روغن را اضافه نموده و پس از کمی هم زدن، در ظرف مخصوص فر که آن را چرب نموده اید به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید. ( فر را از قبل گرم نمایید). امیدوارم این کیک خوشمزه را در منزل تهیه نموده، همراه با خانواده از طعم آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع کیک کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...