سوپ ها علاوه بر اینکه خوشمزه و مفید هستن، معمولا پختشون هم راحت و بدون دردسره. خیلی خوبه که سعی کنیم از انواع مختلف سبزیجات و حبوبات داخل سوپ هامون استفاده کنیم تا علاوه بر اینکه طعم های جدیدی رو تجربه میکنیم، از مواد مغذی اونها نیز بهره مند بشیم. یکی از این حبوبات مغذی و سرشار از پروتئین عدسه. در این مطلب طرز تهیه یه سوپ خوش طعم با عدس رو براتون گذاشتم که توی این روزای سرد زمستون حسابی میچسبه. سوپ عدس و قارچ مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و قارچ ۲/۳ لیوان عدس ۲/۳ لیوان جو پرک ۳۰۰ گرم قارچ ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۲ الی ۳ قرص طعم دهنده گوشت ۵ الی ۶ لیوان آب جعفری خورد شده به مقدار لازم فلفل و زرچوبه به مقدار لازم نمک در صورت نیاز مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و قارچ مراحل تهیه سوپ عدس و قارچ ابتدا پیاز داغ را کمی با زرچوبه تفت داده و بعد از اون جو پرک رو هم اضافه میکنیم. تفت دادن پیاز حالا ۳ لیوان آب جوش تو قابلمه میریزیم. و برای حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه حرارت میدیم. اضافه کردن آب به مواد تا جو پرک بپزه قارچ رو خورد کرده و با کمی کره و نمک تفت میدیم. تفت دادن قارچ باید قارچ رو خوب تفت بدیم تا خوب بپزه و آبش مثل تصویر زیر کاملا کشیده بشه. کشیده شدن آب قارچ بعد از پختن قارچ دیگه جو پرک هم پخته و نرم شده. پخته شدن جو جو رو داخل مخلوط کن ریخته تا خوب پوره بشه و بعد دوباره مایع پوره شده رو داخل قابلمه میریزیم. پوره کردن جو باعث میشه که سوپمون حالتی کرمی، لطیف و غلیظ داشته باشه. پوره کردن مواد حالا عدس رو که از قبل با دو لیوان آب پختیم همراه آبش داخل پوره جو ریخته و دو عدد قرص گوشت رو هم پودر کرده و اضافه میکنیم. سوپ رو هم میزنیم در صورتی که خیلی غلیظ بود بهش ۱ لیوان دیگه آب اضافه کرده و تستش میکنیم اگه به نمک احتیاج داشت میتونیم از کمی نمک یا کمی قرص گوشت استفاده کنیم. اضافه کردن عدس و قرص گوشت برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به مخلوطمون حرارت میدیم تا مزه ها به خورد هم برن و درنهایت قارچ رو هم اضافه میکینم. اضافه کردن قارچ بعد از اضافه کردن قارچ باز حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به سوپ حرارت میدیم تا سوپمون خوب جا بیوفته … حالا سوپمون آماده اس، میتونیم روش کمی جعفری خورد شده بریزیم و سروش کنیم …. نوش جون سوپ عدس و قارچ منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...