نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه سوپ عدس و قارچ لذیذ و خوشمزه

سوپ ها علاوه بر اینکه خوشمزه و مفید هستن، معمولا پختشون هم راحت و بدون دردسره. خیلی خوبه که سعی کنیم از انواع مختلف سبزیجات و حبوبات داخل سوپ هامون استفاده کنیم تا علاوه بر اینکه طعم های جدیدی رو تجربه میکنیم، از مواد مغذی اونها نیز بهره مند بشیم. یکی از این حبوبات مغذی و سرشار از پروتئین عدسه. در این مطلب طرز تهیه یه سوپ خوش طعم با عدس رو براتون گذاشتم که توی این روزای سرد زمستون حسابی میچسبه.

سوپ عدس و قارچ

مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و قارچ

مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و قارچ

مراحل تهیه سوپ عدس و قارچ

ابتدا پیاز داغ را کمی با زرچوبه تفت داده و بعد از اون جو پرک رو هم اضافه میکنیم.

تفت دادن پیاز

حالا ۳ لیوان آب جوش تو قابلمه میریزیم. و برای حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه حرارت میدیم.

اضافه کردن آب به مواد

تا جو پرک بپزه قارچ رو خورد کرده و با کمی کره و نمک تفت میدیم.

تفت دادن قارچ

باید قارچ رو خوب تفت بدیم تا خوب بپزه و آبش مثل تصویر زیر کاملا کشیده بشه.

کشیده شدن آب قارچ

بعد از پختن قارچ دیگه جو پرک هم پخته و نرم شده.

پخته شدن جو

جو رو داخل مخلوط کن ریخته تا خوب پوره بشه و بعد دوباره مایع پوره شده رو داخل قابلمه میریزیم. پوره کردن جو باعث میشه که سوپمون حالتی کرمی، لطیف و غلیظ داشته باشه.

پوره کردن مواد

حالا عدس رو که از قبل با دو لیوان آب پختیم همراه آبش داخل پوره جو ریخته و دو عدد قرص گوشت رو هم پودر کرده و اضافه میکنیم. سوپ رو هم میزنیم در صورتی که خیلی غلیظ بود بهش ۱ لیوان دیگه آب اضافه کرده و تستش میکنیم اگه به نمک احتیاج داشت میتونیم از کمی نمک یا کمی قرص گوشت استفاده کنیم.

اضافه کردن عدس و قرص گوشت

برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به مخلوطمون حرارت میدیم تا مزه ها به خورد هم برن و درنهایت قارچ رو هم اضافه میکینم.

اضافه کردن قارچ

بعد از اضافه کردن قارچ باز حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به سوپ حرارت میدیم تا سوپمون خوب جا بیوفته … حالا سوپمون آماده اس، میتونیم روش کمی جعفری خورد شده بریزیم و سروش کنیم …. نوش جون

سوپ عدس و قارچ

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل