این اولین خوراکی است که با گوشت قورمه برای تان آموزش می دهم. آش عدس قرمز و گوشت قورمه خوراکی ترکیه ای است که بسیار مقوی و محبوب است. خواص بی اندازه ی عدس قرمز در کنار گوشت قورمه ، ترکیبی بسیار خوشمزه و خوش طعمی است. این خوراک با توجه به مغذی بودن مواد اولیه اش به تنهایی می تواند یک وعده ی کامل باشد. می توانید از این آش بعنوان خوراکی لذیذ سر سفره ی رنگارنگی که برای مهمان های تان در نظر گرفته اید استفاده کنید، چرا که با طعم فوق العاده اش علاقه و توجه همه را جلب خواهید کرد.

مواد لازم آش عدس

  • عدس قرمز یک لیوان آب خوری
  • سیب زمینی متوسط یک عدد
  • رب یک قاشق خوراک خوری
  • آرد دو قاشق خوراک خوری
  • کره یک قاشق خوراک خوری
  • آب گوشت یک لیوان آب خوری
  • نمک / آب / روغن

طرز تهیه ی آش عدس قرمز

سیب زمینی را ریز مکعبی خورد می کنیم. داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و سیب زمینی را داخل آن میریزیم. عدس قرمز که قبلا پاک کرده و شسته ایم را نیز داخل قابلمه می ریزیم و با هم تفت می دهیم.

آماده کردن سوپ عدس قرمز

آماده کردن سوپ عدس قرمز

حالا کره و آرد را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم. رب را اضافه کرده و همه ی مواد را بهم می زنیم.

اضافه کردن آب گوشت

اضافه کردن آب گوشت

آب گوشت را اضافه می کنیم و برای باز شدن و قوام آمدن آب جوش اضافه می کنیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم و می گذاریم تا سوپ بپزد.

سوپ آماده شده

سوپ آماده شده

تزئین روی سوپ

  • گوشت قورمه ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • نعنا / فلفل
گوشت قورمه

گوشت قورمه

برای تهیه ی گوشت قورمه می توانید به مطلب آموزش داده پیش از این مراجعه نمایید(اینجا). پیاز را خرد کرده تفت می دهیم و سرخ می کنیم. گوشت قورمه را ریز می کنیم و تا پیاز کمی تفت بخورد به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. خوب بهم می زنیم و سرخ می کنیم. بعد از برداشتن آش از روی گاز، گوشت قورمه را روی آن می ریزیم و با فلفل و نعنا تزئین می کنیم.

سوپ آماده شده، نوش جان!

سوپ آماده شده، نوش جان!

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *