به جرات میتونم بگم زیباترین حسی که میتونی توی خونه بهش برسی اینه که یه روز خوب توی هوای دل انگیز یه کیک عالی بپزی که عطرش همه ی خونه رو پرکنه و خونوادت بی قرار خوردنش باشن. کیک پرتقال جزء اون دسته از کیکاست که موقع پخت عطر و بوی دلپذیری رو به راه میندازه و و بافت و طعم فوق العاده ای داره.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-7

کیک پرتقالی با روکش شکلات و چیپس پرتقال

موادلازم برای تهیه کیک پرتقال

  • تخم مرغ دوعدد
  • شکر نصف پیمانه
  • رنده پوست یک عدد پرتقال
  • آب پرتقال نصف پیمانه
  • روغن مایع یک سوم پیمانه
  • آرد یک پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • شیرخشک یک چهارم پیمانه ( اختیاری )

موادلازم برای چیپس پرتقال

  • پرتقال یک عدد
  • شکر نصف پیمانه
  • آب یک سوم پیمانه

طرز تهیه چیپس پرتقال

ابتدا آب و شکر رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم تا بجوشه و کمی غلیظ بشه. حدود پنج شش دقیقه بجوشه کافیه و بعد حرارت را خاموش میکنیم.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-5

آب و شکر درحال جوش

پرتقال را برشهای نازک حلقه ای میزنیم و به شربت اضافه میکنیم.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-3

اضافه کردن برشهای پرتقال به شربت

درشو میبندیم و چند دقیقه زمان میدیم تا شربت به خورد پرتقال بره.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-4

برشهای پرتقال درون شربت

حالا برشهای پرتقال را روی کاغذروغنی درون سینی فر میچینیم و سینی را توی فر باکمترین دما ( ۵۰-۴۰ درجه ) و فن روشن قرار میدیم به مدت چهار پنج ساعت یا تازمانی که کاملا خشک بشه.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-2

قبل از رفتن تو فر

بعد از خشک شدن سینی را از فر خارج کرده و برشهای خشک شده را از کاغذ جداکرده و استفاده میکنیم.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-6

برشهای پرتقال خشک شده

مراحل تهیه کیک پرتقالی

تخم مرغ، شکر و رنده پوست پرتقال را توی کاسه مناسبی میریزیم و باهمزن شروع به همزدن میکنیم.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-13

ترکیب تخم مرغ ، شکر و رنده پوست پرتقال

همزدن را تاجایی ادامه میدیم که ترکیب فوق حجیم و کشدار بشه و رنگش روشن شه.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-12

همزدن شکر و تخم مرغ

حالا روغن مایع و آب پرتقال را اضافه میکنیم و باز کمی هم میزنیم.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-11

اضافه کردن روغن مایع و آب پرتقال

آرد، بکینگ پودر و درصورت تمایل شیرخشک را باهم مخلوط و سه بار الک میکنیم و در دومرحله به مایه فوق اضافه و دورانی هم میزنیم.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-10

اضافه کردن مواد خشک

بعد از اضافه کردن مواد خشک، زیاد نباید هم بزنیم. فقط درحدی که مایه کیک یکدست بشه و گلوله آرد توش نمونه. قالب هجده یا بیست سانتی را چرب کرده و مایه کیک را درون قالب میریزیم و میذاریم تو فرداغ ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-8

کیک پرتقالی آماده رفتن تو فر

بعد از پختن از فر خارج کرده و تو این مرحله هم میتونین روی کیک داغ رو با چنگال سوراخ سوراخ کرده و شربتی که برای چیپس پرتقال آماده کردیم را روی کیک بریزیم و یا اینکه کیک را از قالب خارج کرده و اجازه میدیم خنک بشه. سپس صدگرم شکلات شیری را روی بخار کتری یا توی ماکروویو آب کرده و روی کیک میریزیم و چیپس پرتقال و ترافلهای رنگی را روی شکلات میچینیم.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-9

کیک پرتقالی بعد از پخت و برش

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *