همیشه نباید غذاها کلی مواد اولیه گرون و جورواجور داشته باشن تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون ترین مواد اولیه هم خوشمزه ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی پای بادمجون در میون باشه … در این مطلب طرز تهیه یتیمچه ، یه غذای محشر با بادمجون رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین … یتیمچه مواد لازم برای تهیه یتیمچه ۱ عدد پیاز بزرگ ۴ عدد بادمجان ۴ عدد گوجه فرنگی نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه یتیمچه مراحل تهیه یتیمچه ابتدا باید بادمجون هامون رو نگینی خورد کنیم و بهشون نمک بزنیم و بذاریم حدود نیم ساعت بمونن تا تلخیشون بره. بعد از این مدت آبشون رو بگیرین و با کمی روغن داخل ماهیتابه بریزین و تفتشون بدین تا بادمجون بپزه و سرخ بشه. نگینی کردن بادمجان پیاز رو هم خورد میکنیم و با کمی روغن داخل یه ماهیتابه دیگه میریزیم و تفت میدیم. سرخ کردن پیاز وقتی که بادمجون سرخ و طلایی شد آماده است. سرخ شدن بادمجان باید اجازه بدیم تا پیاز هم طلایی بشه. طلایی شدن پیاز حالا پیاز سرخ شده رو به بادمجون اضافه کرده و نمک، زرچوبه و فلفل هم اضافه میکنیم و کمی با هم تفتشون میدیم. اضافه کردن ادویه ها داخل همون قابلمه که پیاز رو سرخ کرده بودیم گوجه هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو با کمی نمک تفت میدیم تا آب بندازن. آب انداختن گوجه فرنگی حالا گوجه ها رو هم به مابقی مواد اضافه میکنیم و با هم تفتشون میدیم. اضافه کردن گوجه به مابقی مواد به تفت دادن مواد ادامه میدیم تا آب غذا کشیده بشه و جا بیوفته. آماده شدن یتیمچه حالا یتیمچه لذیذ ما آماده است … نوش جان یتیمچه منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...