نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه یتیمچه مرحله به مرحله

همیشه نباید غذاها کلی مواد اولیه گرون و جورواجور داشته باشن تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون ترین مواد اولیه هم خوشمزه ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی پای بادمجون در میون باشه … در این مطلب طرز تهیه یتیمچه ، یه غذای محشر با بادمجون رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین …

یتیمچه

مواد لازم برای تهیه یتیمچه

مواد لازم برای تهیه یتیمچه

مراحل تهیه یتیمچه

ابتدا باید بادمجون هامون رو نگینی خورد کنیم و بهشون نمک بزنیم و بذاریم حدود نیم ساعت بمونن تا تلخیشون بره. بعد از این مدت آبشون رو بگیرین و با کمی روغن داخل ماهیتابه بریزین و تفتشون بدین تا بادمجون بپزه و سرخ بشه.

نگینی کردن بادمجان

پیاز رو هم خورد میکنیم و با کمی روغن داخل یه ماهیتابه دیگه میریزیم و تفت میدیم.

سرخ کردن پیاز

وقتی که بادمجون سرخ و طلایی شد آماده است.

سرخ شدن بادمجان

باید اجازه بدیم تا پیاز هم طلایی بشه.

طلایی شدن پیاز

حالا پیاز سرخ شده رو به بادمجون اضافه کرده و نمک، زرچوبه و فلفل هم اضافه میکنیم و کمی با هم تفتشون میدیم.

اضافه کردن ادویه ها

داخل همون قابلمه که پیاز رو سرخ کرده بودیم گوجه هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو با کمی نمک تفت میدیم تا آب بندازن.

آب انداختن گوجه فرنگی

حالا گوجه ها رو هم به مابقی مواد اضافه میکنیم و با هم تفتشون میدیم.

اضافه کردن گوجه به مابقی مواد

به تفت دادن مواد ادامه میدیم تا آب غذا کشیده بشه و جا بیوفته.

آماده شدن یتیمچه

حالا یتیمچه لذیذ ما آماده است … نوش جان

یتیمچه

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل