کیک لیمویی از انواع کیک های خوش طعم و متفاوتی است، که این کیک خوشمزه را می توانید با مواد اولیه کم و به آسانی در منزل برای مهمان هایتان تهیه و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. کیک لیمویی یکی از خاص ترین کیک هایی است که طرفداران زیادی دارد. کیک با روکش ژله، کیک کاراملی و کیک زنجبیلی از دیگر کیک های خوش طعم و متفاوتی هستند که در روزهای قبل طرز تهیه آن ها را برای شما آموزش دادیم. امیدواریم از دستور پخت آن ها راضی بوده باشید. مواد لازم : آرد : ۲۰۰ گرم کره : ۱۵۰ گرم شکر : ۱۵۰ گرم تخم مرغ : ۲ عدد بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری آبلیموی تازه : ۱ قاشق سوپ خوری پوست لیمو رنده شده : ۲ قاشق چای خوری طرز تهیه کیک لیمویی در اولین قدم برای تهیه کیک لیمویی، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید، تا به مدت بیست دقیقه گرم شود، سپس کره را در ظرفی بریزید هم بزنید، شکر را به آن اضافه کرده به وسیله همزن بزنید تا مخلوط کرم رنگی به دست آید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید، در مرحله بعدی طرز تهیه کیک لیمویی, پوست لیمو رنده شده را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند، ظرفی برداشته بکینگ پودر و آرد را دو بار در آن الک نمایید، یکبار دیگر آرد را درون مواد تهیه شده الک و با لیسک هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند، قالبی را برداشته کف آن کاغذ روغنی انداخته و مواد را روی آن بریزید، و به مدت سی تا چهل دقیقه داخل فر قرار دهید، می توانید مقداری مارمالاد و آبلیموی تازه را با هم مخلوط نمایید و در روی کیک برس کشی کنید تا کیک براق تر و خوش طعم تری داشته باشید، بعد از آماده شدن کیک آن را در دمای محیط قرار دهید به مدت پنج ساعت و روی آن را با سلفون بپوشانید. در این آموزش با طرز پخت کیک لیمویی آشنا شدید، کیک لیمویی را می توانید در کنار یک فنجان چای تازه دم میل کنید و در مهمانی های عصرانه آن را سرو نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...