کیک از انواع خوراکی های خوش طعم است و اغلب خانم های خانه دار به پخت انواع کیک در منزل علاقه مند هستند. اگر شما تمایل دارید کیک خانگی خوشمزه و با طعم متفاوتی را در منزل بپزید بهتر است از پخت کیک آلبالو غافل نشوید. در طرز تهیه کیک آلبالو از آرد و شکر و تخم مرغ و روغن و ماست و آلبالو و وانیل و بیکینگ پودر استفاده می شود.

کیک سیب و کیک آلبالو و کیک موزی از انواع کیک های میوه ای بی نظیری هستند و بهتر است کدبانوهای عزیز برای مناسبت های خاص این نوع کیک ها را در منزل بپزند.

طرز تهیه کیک آلبالو

مواد لازم

  • آرد : یک و یک سوم پیمانه
  • شکر : یک پیمانه سر خالی
  • سفیده تخم مرغ : دو عدد
  • زرده تخم مرغ : دو عدد
  • روغن : یک سوم پیمانه
  • ماست : نصف پیمانه
  • وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
  • آلبالو : یک پیمانه
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک آلبالو در منزل

برای پخت کیک آلبالو ابتدا فر را روی دمای درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود سپس بیکینگ پودر و آرد را ۳ بار الک کنید سپس کف قالب فر را چرب و آرد پاشی کنید و یا از کاغذ روغنی برای پوشاندن کف قالب فر استفاده کنید.
آلبالوها را به یک قاشق آرد آغشته نمایید سپس آلبالوها را در مکانی مناسب قرار دهید.

کیک آلبالو

توجه داشته باشید که برای پخت این نوع کیک همه مواد باید با محیط هم دما باشند بنابراین بهتر است مواد مورد نیاز کیک را یک ساعت قبل از پختن کیک از یخچال خارج کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک آلبالو سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با کمک همزن آنقدر هم بزنید تا حجم آن زیاد شود سپس سفیده زده شده را درون یخچال قرار دهید.

سفیده زده شده

زرده را با وانیل و شکر مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا زرده تخم مرغ کرم و کشدار شود.

مخلوط شکر و زرده تخم مرغ

ماست را به مخلوط زرده اضافه کنید.

طرز تهیه کیک آلبالو در منزل
در این مرحله از طرز تهیه کیک آلبالو روغن را به مخلوط زرده بیفزایید.

اضافه کردن روغن به مایه کیک
سفیده زده شده را هم به مخلوط زرده بیفزایید و با کمک لیسک و به صورت دورانی سفیده و زرده را با یکدیگر مخلوط کنید.

افزودن سفیده زده شده به زرده تخم مرغ

آرد و بیکنیگ پودر را به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مایه کیک را به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

روش پخت کیک آلبالو در منزل هم زدن مایه کیک با لیسک

در مرحله آخر دستور تهیه کیک آلبالو نصف مایه کیک را درون قالب کیک بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب کیک

سپس آلبالوها را روی مایه کیک بریزید و به آرامی مایه کیک را با آلبالوها مخلوط کنید.

افزودن آلبالو به مایه کیک

باقی مانده مایه کیک را هم روی آلبالوها بریزید.

ریختن مایه کیک در قالب فر
قالب کیک را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده قالب کیک را از درون فر بیرون آورید.

کیک آلبالویی

بعد از گذشت ۱۰ دقیقه کیک را هم از قالب بیرون آورید و روی توری قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به خوبی خنک شود.

طرز تهیه کیک آلبالو در خانه
در صورت تمایل می توانید بعد از خنک شدن کیک آن را با کمک روش های تزیین کیک خانگی به زیبایی تزیین کنید.

تزیین زیبا و ساده کیک آلبالویی

در این آموزش با طرز تهیه کیک آلبالو آشنا شدید که امیدواریم از پخت این کیک خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *