نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کیک آلبالو خوش طعم و خوش پخت

کیک از انواع خوراکی های خوش طعم است و اغلب خانم های خانه دار به پخت انواع کیک در منزل علاقه مند هستند. اگر شما تمایل دارید کیک خانگی خوشمزه و با طعم متفاوتی را در منزل بپزید بهتر است از پخت کیک آلبالو غافل نشوید. در طرز تهیه کیک آلبالو از آرد و شکر و تخم مرغ و روغن و ماست و آلبالو و وانیل و بیکینگ پودر استفاده می شود.

کیک سیب و کیک آلبالو و کیک موزی از انواع کیک های میوه ای بی نظیری هستند و بهتر است کدبانوهای عزیز برای مناسبت های خاص این نوع کیک ها را در منزل بپزند.

مواد لازم

طرز تهیه کیک آلبالو در منزل

برای پخت کیک آلبالو ابتدا فر را روی دمای درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود سپس بیکینگ پودر و آرد را ۳ بار الک کنید سپس کف قالب فر را چرب و آرد پاشی کنید و یا از کاغذ روغنی برای پوشاندن کف قالب فر استفاده کنید.
آلبالوها را به یک قاشق آرد آغشته نمایید سپس آلبالوها را در مکانی مناسب قرار دهید.

توجه داشته باشید که برای پخت این نوع کیک همه مواد باید با محیط هم دما باشند بنابراین بهتر است مواد مورد نیاز کیک را یک ساعت قبل از پختن کیک از یخچال خارج کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک آلبالو سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با کمک همزن آنقدر هم بزنید تا حجم آن زیاد شود سپس سفیده زده شده را درون یخچال قرار دهید.

زرده را با وانیل و شکر مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا زرده تخم مرغ کرم و کشدار شود.

ماست را به مخلوط زرده اضافه کنید.


در این مرحله از طرز تهیه کیک آلبالو روغن را به مخلوط زرده بیفزایید.


سفیده زده شده را هم به مخلوط زرده بیفزایید و با کمک لیسک و به صورت دورانی سفیده و زرده را با یکدیگر مخلوط کنید.

آرد و بیکنیگ پودر را به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مایه کیک را به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

در مرحله آخر دستور تهیه کیک آلبالو نصف مایه کیک را درون قالب کیک بریزید.

سپس آلبالوها را روی مایه کیک بریزید و به آرامی مایه کیک را با آلبالوها مخلوط کنید.

باقی مانده مایه کیک را هم روی آلبالوها بریزید.


قالب کیک را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده قالب کیک را از درون فر بیرون آورید.

بعد از گذشت ۱۰ دقیقه کیک را هم از قالب بیرون آورید و روی توری قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به خوبی خنک شود.


در صورت تمایل می توانید بعد از خنک شدن کیک آن را با کمک روش های تزیین کیک خانگی به زیبایی تزیین کنید.

در این آموزش با طرز تهیه کیک آلبالو آشنا شدید که امیدواریم از پخت این کیک خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل