طرز تهیه شیرینی پادرازی یکی از شیرینی های سنتی فوق العاده است که با آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی تهیه می شود. بنابراین گاهی طعمی شبیه به شیرینی برنجی دارد و گاهی نیز شبیه به شیرینی نخودچی می شود.

دستور تهیه شیرینی پادرازی از نظر مراحل تهیه و آماده سازی به شیرینی زبان تا حدودی شباهت دارد و البته این دو شیرینی از نظر مواد متفاوت هستند و قالب شیرینی پادرازی از زبان کوچک تر است.

مواد لازم

  • روغن جامد: ۲۵۰ گرم
  • آرد نخودچی: ۱۵۰ گرم
  • آرد قنادی: ۱۲۵ گرم
  • پودر قند: ۱۵۰ گرم
  • آرد برنج: ۱۲۵ گرم
  • زعفران: یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • کنجد: به میزان لازم
  • هل: نوک قاشق غذاخوری(البته وانیل هم می توانید استفاده کنید)

طرز تهیه شیرینی پادرازی با طعم عالی و بی نظیر

ابتدا روغن را با پودر قند هم بزنید تا سفید و کرم رنگ شود. یک عدد تخم مرغ و هل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

مخلوط کردن آرد برنج و تخم مرغ

میکس آرد و تخم مرغ در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی پادرازی, آردها را به ترتیب به مایه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید.

اضافه کردن آرد

خمیر آماده شده را به مدت ۷ الی ۸ ساعت استراحت دهید.

خمیر شیرینی پادرازی قالب سایز این شیرینی مانند شیرینی زبان و یک سایز کوچک تر است. از شیرینی کمی بردارید و آن را با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و آن گاه با قالب مورد نظر، قالب بزنید.

قالب زدن شیرینی پادرازی

کف سینی فر را به صورت خیلی کم چرب کنید. شیرینی های آماده شده را پس از قالب زدن داخل سینی قرار دهید.

در ادامه روی این شیرینی های قالب زده شده را با مخلوط زرده و کمی زعفران پوشش دهید و با چنگال روی شیرینی خط بیندازید.

در نهایت باید کنجد روی شیرینی بریزید. لازم به ذکر است که فر باید از قبل با دمای ۱۵۰ درجه گرم شود. حالا ظرف سینی را در داخل فر قرار دهید.

شیرینی پادرازیآن گاه منتظر بمانید تا زیر شیرینی طلایی شود. برای پخت کامل این شیرینی با این دما به طور تقریبی ۲۰ دقیقه زمان لازم است.

بعد از گذشت این زمان، شیرینی خوشمزه شما آماده است و بعد از چند دقیقه صبر می توانید آن را از کف سینی جدا کنید.

طرز تهیه شیرینی پادرازی

امیدواریم دستور پخت شیرینی پادرازی مورد رضایت شما عزیزان واقع شده باشد و بتوانید در کنار خانواده محترم این شیرینی خوشمزه را نوش جان بفرمایید. شما عزیزان می توانید با کلیک بر روی لینک انواع شیرینی ما را در مجله اینترنتی آرگا دنبال بفرمایید و از باقی مطالب نیز لذت ببرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *