کوکو سیب زمینی از جمله غذاهای ساده ای است که نیاز به مواد اولیه کم و در دسترس همگان دارد و زمان تهیه آن نیز کم می باشد و سریع آماده می گردد. کوکو سیب زمینی را با شکل ها و قالب های مختلف تهیه کنید تا تنوعی در این غذای ساده و سریع گردد. طرز تهیه کوکو سیب زمینی و تزیین کوکو مواد لازم کوکو سیب زمینی : ۱ – سیب زمینی بزرگ : ۴ عدد ۲ – پیاز بزرگ : ۱ عدد ۳ – تخم مرغ : ۳ عدد ۴ – آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری ۵ – زعفران : به مقدار لازم ۶ – نمک، زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم روش تهیه کوکو سیب زمینی : ۱ – سیب زمینی و پیازها را پوست گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید و با هم مخلوط نمایید. ۲ – تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و آرد را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کرده و این مواد را خوب با هم مخلوط نمایید. ۳ – ماهی تابه ای مناسب را روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشته، مقدار زیادی روغن در آن بریزید تا خوب داغ شود. ۴ – مقداری از مواد کوکو به اندازه یک قاشق را برداشته و درون روغن بریزید، دور تا دور و سطح روی کوکو را با پشت قاشق صاف کنید. ۵ – می توانید از قالب های مختلف موجود در بازار نیز برای شکل دادن کوکو استفاده نمایید. ۶ – وقتی یه طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. زمانی که دو طرف کوکو سیب زمینی کامل سرخ شد از روغن خارج کرده و درون صافی فلزی گذاشته تا روغن اضافی آن کشیده شود. سپس کوکو ها را در ظرف مناسبی بچینید و آن ها را تزیین نمایید. می توانید مواد کوکو سیب زمینی را در سطح ماهی تابه کامل پخش کنید و همینطور از سبزیجات خشک معطر همچون نعناع نیز در مواد کوکو استفاده کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...