نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کوکو سیب زمینی و تصاویر تزیین آن

کوکو سیب زمینی از جمله غذاهای ساده ای است که نیاز به مواد اولیه کم و در دسترس همگان دارد و زمان تهیه آن نیز کم می باشد و سریع آماده می گردد. کوکو سیب زمینی را با شکل ها و قالب های مختلف تهیه کنید تا تنوعی در این غذای ساده و سریع گردد.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی و تزیین کوکو

مواد لازم کوکو سیب زمینی :

۱ – سیب زمینی بزرگ : ۴ عدد

۲ – پیاز بزرگ : ۱ عدد

۳ – تخم مرغ : ۳ عدد

۴ – آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری

۵ – زعفران : به مقدار لازم

۶ – نمک، زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم

روش تهیه کوکو سیب زمینی :

۱ – سیب زمینی و پیازها را پوست گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید و با هم مخلوط نمایید.

۲ – تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و آرد را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کرده و این مواد را خوب با هم مخلوط نمایید.

۳ – ماهی تابه ای مناسب را روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشته، مقدار زیادی روغن در آن بریزید تا خوب داغ شود.

۴ – مقداری از مواد کوکو به اندازه یک قاشق را برداشته و درون روغن بریزید، دور تا دور و سطح روی کوکو را با پشت قاشق صاف کنید.

۵ – می توانید از قالب های مختلف موجود در بازار نیز برای شکل دادن کوکو استفاده نمایید.

۶ – وقتی یه طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

زمانی که دو طرف کوکو سیب زمینی کامل سرخ شد از روغن خارج کرده و درون صافی فلزی گذاشته تا روغن اضافی آن کشیده شود. سپس کوکو ها را در ظرف مناسبی بچینید و آن ها را تزیین نمایید. می توانید مواد کوکو سیب زمینی را در سطح ماهی تابه کامل پخش کنید و همینطور از سبزیجات خشک معطر همچون نعناع نیز در مواد کوکو استفاده کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل