تست طعم و مزه غذاهای کشور های دیگه هیچ وقت خالی از لطف نیست مخصوصا وقتی از مواد اولیه اش هم خبر داشته باشیم و بدونیم با ذائقه مون جوره. غذایی که در این مطلب میخوام بهتون یاد بدم هم جز همین غذاهای خوشمزه است که مخصوص کشور تایلنده و با مرغ تهیه میشه و یه کباب طعم دار شده با انواع ادویه هاست، امیدوارم درستش کنین و از عطر و طعمش لذت ببرین …

کباب چیکن ساتای

کباب چیکن ساتای

مواد لازم برای تهیه کباب چیکن ساتای

  • ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۱ قاشق چایخوری زرچوبه
  • ۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ۴ قاشق مربا خوری سس سویا
  • ۱ قاشق چایخوری سرخالی زیره سیاه
  • ۱ عدد لیموترش
  • نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه کباب چیکن ساتای

مواد لازم برای تهیه کباب چیکن ساتای

مواد لازم برای تهیه کباب چیکن ساتای

طرز تهیه این کباب خیلی ساده است و اصلا ازتون وقتی نمیگیره در ابتدا فقط کافیه سینه مرغتون رو خورد کنین. این کباب هم داخل ماهیتابه و هم روی زغال تهیه میشه و از اونجایی که من میخواستم داخل ماهیتابه درستشون کنم تکه های مرغ رو خیلی درشت خورد نکردم تا زود بپزه و سفت هم نشه.

خورد کردن مرغ

خورد کردن مرغ

حالا تمام مواد مربوط به سس رو که در مواد اولیه مورد نیاز بهش اشاره کردم رو داخل یه کاسه ریخته و به مقدار لازم نمک و فلفل قرمز هم اضافه میکنیم و آب لیموتر رو هم گرفته و بهشون اضافه میکنیم.

اضافه کردن تمام مواد سس

اضافه کردن تمام مواد سس

مواد سس رو با هم مخلوط کرده و بعد مرغ ها رو بهشون اضافه میکنیم و به مرغ هامون خیلی خوب سس رو آغشته کرده و روی کاسه رو با یه سلفن میپوشونیم و مرغ هارو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.

خواباندن مرغ داخل مواد

خواباندن مرغ داخل مواد

بعد از سپری شدن مدت لازم مرغ هارو از یخچال درمیاریم و به سیخ میزنیم.

به سیخ زدن مرغ

به سیخ زدن مرغ

حالا داخل ماهیتابه ای که کم کفش رو چرب کردیم میذاریمشون ( البته من روغنم یکم زیاد شد شما انقد نریزین همین که کفش چرب باشه کافیه)

سرخ کردن مرغ ها

سرخ کردن مرغ ها

حالا در ماهیتابه رو ببندین اجازه بدین تا مرغ با حرارت ملایم بپزه و حتما در حین پخت زیرو روشون هم کنین تا هر دو طرف خوب مزه بگیره. مرغ خیلی زود آب میندازه و خیلی زودتر از اونچه فکر کنین مغز پخت میشه پس زیاد روی گاز نگهشون ندارین که سفت میشن.

پختن مرغ

پختن مرغ

حالا میتونیم کبابای خوش طعممون رو با نون یا برنج سرو کنیم … نوش جان

کباب چیکن ساتای

کباب چیکن ساتای

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *