میگو از انواع غذا های لذیذ و مقوی است که سرشار از پروتئین و کلسیم و ید است و شما می توانید این غذای دریایی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. میگو با انواع روش های سوخاری و پفکی تهیه می شود. در طرز تهیه میگو پفکی برای خوش طعم کردن میگو می توانید میگو ها را در سس مخصوص قرار دهید که در ادامه دستور پخت میگو پفکی با سس مخصوص را مشاهده خواهید کرد.

با میگو می توانید غذا های مختلف و خوشمزه ای را مانند قلیه میگو و میگو پلو و میگو پفکی و سوخاری بپزید که هر یک از این غذا های دریایی طعم متفاوت و بی نظیری دارند و برای سلامت بدن مفید هستند.

تزیین میگو

مواد لازم برای ۴ نفر

  • میگو : ۱ کیلو گرم
  • ماست : ۲ قاشق سوپخوری
  • آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری
  • آرد : ۲/۳ لیوان
  • پیاز : ۱ عدد
  • زعفران : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه و نمک : به میزان لازم

طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و لذیذ

ابتدا میگو را تمیز کنید و پوست آن را بکنید.

کندن پوست میگو

رگ موجود در کمر میگو ها را خارج کنید.

مراحل تمیز کردن میگو خارج کردن رگ کمر میگو

سپس آن ها را به خوبی بشویید و به مدت ۳ دقیقه میگو ها را درون آبجوش بجوشانید.

شستن میگو ها
در مرحله بعدی طرز تهیه میگو پفکی در ظرف مناسبی آب پیاز را با فلفل سیاه و آبلیمو مخلوط کنید و سپس میگو ها را در مخلوط آب پیاز قرار دهید و در ظرف را ببندید و ظرف را به مدت ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
برای تهیه سس مخصوص میگو پفکی درون ظرف مناسبی آرد را با تخم مرغ و ماست و نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید.

سس مخصوص میگو پفکی

سپس بعد از مدت زمان ذکر شده میگو ها را از آب پیاز بیرون آورید و داخل سس مخصوص میگو قرار دهید و در ظرف را ببندید و ظرف را دوباره به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

قرار دادن میگو ها در سس مخصوص میگو
بعد از مدت زمان ذکر شده میگو ها را از سس مخصوص بیرون آورید و یک تابه کوچک نچسب را بر روی اجاق گاز قرار دهید و سپس به میزان لازم روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید تا روغن به خوبی داغ شود, شعله گاز را کم کنید و میگو ها را یکی یکی درون روغن بریزید بعد از اینکه یک طرف میگو ها طلایی رنگ شد طرف دیگر آن ها را برگردانید تا طلایی شود سپس میگو های سرخ شده را از درون روغن خارج کنید.

سرخ کردن میگو ها در روغن طرز تهیه میگو پفکی در منزل

نکات طلایی در تهیه میگو پفکی

  • برای تهیه آب پیاز می توانید ابتدا پیاز را رنده کنید و سپس آب پیاز را به کمک پارچه ای تمیز بگیرید.
  • توجه داشته باشید که سس مخصوص میگو پفکی نباید زیاد سفت و یا شل باشد و اگر سس سفت شد می توانید مقداری ماست به آن اضافه کنید همچنین اگر سس مخصوص میگو شل شد می توانید مقداری آرد به آن اضافه نمایید.
  • برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزد.
  • توجه داشته باشید که تابه باید کوچک باشد تا روغن به خوبی روی میگوها را بگیرد.
  • میگو پفکی را می توانید به همراه سبزی پلو نیز میل کنید.

میگو پفکی خوشمزه

  • میگوها باید در زمان سرخ شدن بر روی روغن شناور باشند.
  • برای ترد و پفکی شدن میگو ها آن ها را زیاد سرخ نکنید.
  • برای گرفتن روغن اضافی میگو ها، آن ها را بر روی یک دستمال کاغذی و یا درون صافی قرار دهید.
  • در طرز تهیه میگو پفکی می توانید برای خوش طعم تر شدن میگو ها آن ها را بیشتر از مدت زمان ذکر شده درون سس مخصوص میگو پفکی قرار دهید.
  • برای خوش طعم شدن میگو پفکی می توانید آن را به همراه سس گوجه و یا سس فلفل سرو کنید.

تزیین میگو

میگو پفکی از انواع غذا های مناسب برای وعده نهار و شام است همچنین می توانید از این غذای دریایی ترد و خوشمزه به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس خود استفاده کنید. امیدواریم از آموزش درست کردن میگو پفکی در منزل استفاده لازم را برده باشید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *