در کشور ما تمام مواد غذایی که با مرغ تهیه می شوند مانند خوراک مرغ، پاستا با مرغ، گراتن مرغ و… محبوبیت دارند. شاید یکی از دلایل محبوبیت مرغ این باشد که سریع می پزد و طعم می گیرد. طرز تهیه مرغ سوخاری به روش های متنوعی ارائه شده است. یکی از این روش ها طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی است.


مرغ سوخاری پفکی خوشمزه دربین ایرانیان اهمیت بسیاری دارد. مرغ سوخاری توسط کلنل هارلند ساندرز ابداع و از سال ۱۹۵۲ با نام مرغ KFC در یک رستوران زنجیره ای واقع در کنتاکی آمریکا ارائه شد. این غذای ترد و خوشمزه به قدری متفاوت بود که یکی از غذاهای محبوب شهر کنتاکی تبدیل شد. ادویه از مهمترین نکات در طبخ و آماده سازی مرغ سوخاری است.

مواد لازم

  • مرغ تکه شده: یک کیلوگرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۶ قاشق غذاخوری
  • جو پرک کمی خرد شده: ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز: ۵ قاشق چای خوری
  • پودر سیر: ۳ قاشق چای خوری
  • آرد سوخاری دانه درشت: ۶ قاشق غذاخوری
  • فلفل تند: یک دوم قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: یک و نیم پیمانه
  • پاپریکا(پودر فلفل دلمه ای قرمز): ۲ قاشق چای خوری
  • نمک و روغن: به میزان لازم

مواد لازم جهت طعم دار کردن مرغ

  • آب لیمو: ۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی

مرغ ها را پس از شستن، به تکه های دلخواه تقسیم کنید. آن گاه روی یک دستمال نخی تمیز قرار دهید تا آب آن ها کاملا گرفته شود. آب لیمو، فلفل قرمز و سیاه و نمک را به مرغ اضافه کنید و مرغ را به مدت یک تا دو ساعت در ان بخوابانید.

در مرحله بعدی طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی خوشمزه پودر سیر و پیاز، آرد سفید، جو پرک، فلفل قرمز و سیاه، نمک و پاپریکا را با هم مخلوط کنید. حالا تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید. مرغ طعم دار شده را در پودر سوخاری قرار دهید و همه قسمت های آن را با مواد آغشته کنید.

روش مزه دار کردن مرغ سوخاری بلافاصله آن را در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید.

مخلوط تخم مرغ و شیر جهت مزه دار مرغ سوخاری

مرغ ها را برای بار دوم در مخلوط آرد طوری قرار دهید که آرد تمام تکه های مرغ را بپوشاند. دوباره در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید. این عمل را روی هم رفته سه بار تکرار کنید. در ماهیتابه گودی به اندازه شناور شدن کل تکه های مرغ روغن بریزید. منتظر باشید تا روغن داغ شود، آن گاه تکه های مرغ را داخل روغن بریزید.

سرخ کردن مرغ سوخاری

اجازه دهید مرغ ۱۵ الی ۱۸ دقیقه بپزد و بعد از آن مرغ ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی
امیدواریم آموزش ما در زمینه طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی مورد قبول شما واقع شده باشد و این مرغ سوخاری را در کنار خانواده عزیزتان میل بفرمایید. در صورت تمایل از بخش انواع غذا با مرغ دیدن فرمایید.

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *