نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی لذیذ و خوشمزه

در کشور ما تمام مواد غذایی که با مرغ تهیه می شوند مانند خوراک مرغ، پاستا با مرغ، گراتن مرغ و… محبوبیت دارند. شاید یکی از دلایل محبوبیت مرغ این باشد که سریع می پزد و طعم می گیرد. طرز تهیه مرغ سوخاری به روش های متنوعی ارائه شده است. یکی از این روش ها طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی است.


مرغ سوخاری پفکی خوشمزه دربین ایرانیان اهمیت بسیاری دارد. مرغ سوخاری توسط کلنل هارلند ساندرز ابداع و از سال ۱۹۵۲ با نام مرغ KFC در یک رستوران زنجیره ای واقع در کنتاکی آمریکا ارائه شد. این غذای ترد و خوشمزه به قدری متفاوت بود که یکی از غذاهای محبوب شهر کنتاکی تبدیل شد. ادویه از مهمترین نکات در طبخ و آماده سازی مرغ سوخاری است.

مواد لازم

مواد لازم جهت طعم دار کردن مرغ

طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی

مرغ ها را پس از شستن، به تکه های دلخواه تقسیم کنید. آن گاه روی یک دستمال نخی تمیز قرار دهید تا آب آن ها کاملا گرفته شود. آب لیمو، فلفل قرمز و سیاه و نمک را به مرغ اضافه کنید و مرغ را به مدت یک تا دو ساعت در ان بخوابانید.

در مرحله بعدی طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی خوشمزه پودر سیر و پیاز، آرد سفید، جو پرک، فلفل قرمز و سیاه، نمک و پاپریکا را با هم مخلوط کنید. حالا تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید. مرغ طعم دار شده را در پودر سوخاری قرار دهید و همه قسمت های آن را با مواد آغشته کنید.

بلافاصله آن را در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید.

مرغ ها را برای بار دوم در مخلوط آرد طوری قرار دهید که آرد تمام تکه های مرغ را بپوشاند. دوباره در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید. این عمل را روی هم رفته سه بار تکرار کنید. در ماهیتابه گودی به اندازه شناور شدن کل تکه های مرغ روغن بریزید. منتظر باشید تا روغن داغ شود، آن گاه تکه های مرغ را داخل روغن بریزید.

اجازه دهید مرغ ۱۵ الی ۱۸ دقیقه بپزد و بعد از آن مرغ ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
امیدواریم آموزش ما در زمینه طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی مورد قبول شما واقع شده باشد و این مرغ سوخاری را در کنار خانواده عزیزتان میل بفرمایید. در صورت تمایل از بخش انواع غذا با مرغ دیدن فرمایید.

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل