فرنچ تست یک صبحانه فوق العاده لذیذ فرانسویه که با نون تست خوابانده شده داخل مخلوط تخم مرغ و شیر تهیه میشه. ما میتونیم از انواع مغز ها هم داخل فرنچ تست استفاده کنیم و به عنوان صبحونه یا عصرونه نوش جونشون کنیم. در این مطلب طرز تهیه فرنچ تست با مغز کالباس و پنیر رو براتون میذارم که امیدورام تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین. فرنچ تست کالباس و پنیر مواد لازم برای تهیه فرنچ تست با کالباس و پنیر ۴ عدد نان تست ۱ عدد تخم مرغ ۲۰ گرم کره ۱/۲ لیوان شیر کالباس به مقدار لازم پنیر ورقه ای به مقدار لازم نمک به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه فرنچ تست کالباس و پنیر مراحل تهیه فرنچ تست کالباس و پنیر برای تهیه این صبحونه یا عصرونه خوشمزه کافیه ابتدا دور تا دور نون تست که برشته تر و سفت تر هست رو با چاقو ببریم. بریدن اضافات نان تست حالا یه وردنه رو روی نون تست میغلتونیم تا نون منسجم تر بشه. وردنه زدن نان مانند تصویر روی نون تست کالباس و پنیر ورقه ای میذاریم دقت کنین تا دور تا دور نون تست حدود ۱ سانت خالی بمونه. گذاشتن پنیر و کالباس روی نان یه نون تست دیگه رو هم با وردنه مسطح و منسجم میکنیم. وردنه زدن هر دو نان حالا دو تا نون تست رو روی هم میذاریم و دور تا دورشون رو به هم فشار میدیم تا کاملا به هم بچسبن. چسباندن نان ها به هم تخم مرغ و شیر رو با کمی نمک، خوب با هم میزنیم تا مخلوط و یکنواخت بشن. مخلوط کردن تخم مرغ و شیر حالا دو طرف نون تست رو به مخلوط تخم مرغ آغشته میکنیم. میتونیم برای این کار با قاشق از مخلوط برداریم و روی همه قسمت های نون بریزیم. آغشته کردن نان به مخلوط تخم مرغ کره رو داخل یه ماهیتابه میذاریم و وقتی آب شد و ماهیتابه هم داغ شد نون هارو داخلش میذاریم تا سرخ بشن. سرخ کردن نان ها وقتی یک طرف نون ها طلایی شدن برشون میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه. طلایی شدن هر دو طرف نان تست حالا فرنچ تست مغز دارمون آماده نوش جان کردنه … فرنچ تست کالباس و پنیر منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...