زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی … در این مطلب هم طرز تهیه یه سوپ مقوی، پر انرژی و خوشمزه رو براتون میذارم که از نظر مواد تشکیل دهنده اش یه وعده غذایی کامله و از گوشت، سبزیجات و جو تشکیل شده. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین. سوپ گوشت و سبزیجات مواد لازم برای تهیه سوپ گوشت و سبزیجات ۱۵۰ گرم گوشت (ترجیحا گوسفند نباشد) ۱۰۰ گرم جوی پوست کنده ۴ عدد هویج ۲۰۰ گرم کرفس ۲ مشت گشنیز تازه ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سوپ گوت و سبزیجات مراحل تهیه سوپ گوشت و سبزیجات برای تهیه این سوپ ابتدا باید گوشت رو بپزیم. اینکه از چه گوشتی هم استفاده کنیم سلیقه ایه اما من از گوشت گوساله ی کم چرب استفاده کردم چون به نظرم گوشت گوسفند یا گوشت پر چرب برای سوپ خیلی سنگینه. گوشت رو خورد کرده و همراه کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده. تفت دادن گوشت ۳ لیوان آب سرد به گوشت اصافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت برای حدود ۲ ساعت بپزه. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم. پختن گوشت جو پوست کنده رو هم همراه ۳ لیوان آب داخل یه قابلمه دیگه میریزم و میذاریم تا برای ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه. ریختن جو در آب بعد از این مدت جو پخته و نرم شده. پختن جو وقتی گوشت پخت از آبش درش میاریم و کمی خوردش میکینم. ریش ریش کردن گوشت گوشت خورد شده شده رو به جو پخته اضافه کرده و با گوشتکوب برقی خوب پوره شون میکنیم یا اینکه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم. پوره کردن جو و گوشت حالا آب گوشت رو هم به پوره مون اضافه میکنیم و حدود ۲ الی ۳ لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم. اضافه کردن آب رب رو همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد. تفت دادن رب حالا هویج خام خورد شده، کرفس خام خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجات هم بپزن. اضافه کردن رب و سبزیجات در یک ربع انتهایی هم گشنیز خورد شده رو اضافه میکنیم. اضافه کردن سبزی حالا سوپ خوشمزه ما آماده سرو کردنه … نوش جان سوپ گوشت و سبزیجات منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...