سوپ ها معمولا پرطرفدار هستن مخصوصا سوپ های سفید که داخلشون از شیر و قارچ استفاده شده باشه … از طرفی این روزهای بهاری سوپ خیلی میچسبه و اما از همه مهمتر، کی بدش میاد که در زمان کمتر از نیم ساعت یک سوپ کرمی و لطیف و خوشمزه بخوره؟؟ حالا با توجه به همه این مواردی که گفتم امروز دستور یک سوپ کرمی، خیلی خوشمزه و فوق العاده سریع همراه با نکات مربوط به پختش رو براتون گذاشتم. سوپ قارچ و جو فوری مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو فوری ۴۰۰ گرم قارچ ۸۰ گرم جو دو سر پرک ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۲ لیوان شیر ۲ عدد قرص گوشت یا مرغ (یا ۲ لیوان آب گوشت یا مرغ) نمک و فلفل به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو فوری مراحل تهیه سوپ قارچ و جو فوری ابتدا داخل یک قابلمه جو دو سر پرک، ۲ قاشق از کل پیاز داغ، نمک و فلفل رو ریخته و ۲ لیوان آب هم داخلش میریزیم و روی شعله ملایم میذاریم تا جو لعاب بندازه و بپزه. پختن مواد تا جو دو سر پرک بپزه قارچ هارو خورد کرده و همراه حدود ۱۰ گرم کره و کمی نمک تفت میدیم. تفت دادن قارچ شعله گاز رو زیاد میکنیم تا قارچ زود پخته و سرخ شده و آبش هم کشیده بشه. سرخ شدن قارچ بعد از سرخ شدن قارچ جو هم کاملا پخته و قوام اومده. (برای قوام اومدن جو دو سر پرک زیر یک ربع زمان لازم داریم) پختن و لعاب دادن جو دو سر پرک حالا به موادمون شیر و قرص گوشت یا مرغ رو اضافه کرده هم میزنیم. اضافه کردن شیر و قرص گوشت بلافاصله قارچ رو هم اضافه کرده و یک ربع دیگه به سوپ فرصت میدیم تا مزه ها به خورد هم برن و سوپ آماده بشه. درست قبل از سرو کردن ۱ قاشق باقی مانده پیاز داغ رو هم اضافه کرده و سوپ رو هم میزینم . اضافه کردن پیاز داغ برای سرو حالا سوپ ما آماده سروه و با آب لیمو تازه طعمش محشر میشه، همین طوری که دیدین درست کردنش فقط حدود نیم ساعت طول کشید … نوش جان. نکاتی درباره پخت سوپ در صورتی که آب مرغ یا گوشت آماده داشته باشین به جای آب در ابتدای کار از آب مرغ یا گوشت اضافه کنین و دیگه لازم نیست تا از قرص مرغ یا گوشت استفاده کنین. در استفاده از نمک خیلی دقت کنین چون قرص های مرغ و گوشت نمک دارن و ممکنه سوپ شور بشه. در این سوپ از زرچوبه استفاده نکنین چون رنگ سوپ رو تیره میکنه. جو دو سر پرک نسبت به جو پرک و بلغور جو خیلی زودتر میپزه و فورا لعاب میندازه و برای زمان هایی که عجله دارین گزینه خیلی مناسبیه . لازم نیست برای پخت این سوپ در قابلمه رو بذارین چون سریع میپزه و از طرفی در صورت بسته بودن در قابلمه امکان سر رفتن جو خیلی زیاده. تفت دادن قارچ با کره قبل از ریختنش داخل سوپ برای لذیذتر شدن مزه قارچ و سوپ مفیده. در صورتی که غلظت سوپ براتون زیاد بود در ۱۵ دقیقه آخر پخت (وقتی شیر و قارچ رو اضافه کردین) میتونین به مقدار دلخواه آب یا شیر بهش اضافه کنین. سوپ قارچ و جو فوری منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...