نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه سوپ قارچ و جو فوری مرحله به مرحله

سوپ ها معمولا پرطرفدار هستن مخصوصا سوپ های سفید که داخلشون از شیر و قارچ استفاده شده باشه … از طرفی این روزهای بهاری سوپ خیلی میچسبه و اما از همه مهمتر، کی بدش میاد که در زمان کمتر از نیم ساعت یک سوپ کرمی و لطیف و خوشمزه بخوره؟؟ حالا با توجه به همه این مواردی که گفتم امروز دستور یک سوپ کرمی، خیلی خوشمزه و فوق العاده سریع همراه با نکات مربوط به پختش رو براتون گذاشتم.

سوپ قارچ و جو فوری

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو فوری

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو فوری

مراحل تهیه سوپ قارچ و جو فوری

ابتدا داخل یک قابلمه جو دو سر پرک، ۲ قاشق از کل پیاز داغ، نمک و فلفل رو ریخته و ۲ لیوان آب هم داخلش میریزیم و روی شعله ملایم میذاریم تا جو لعاب بندازه و بپزه.

پختن مواد

تا جو دو سر پرک بپزه قارچ هارو خورد کرده و همراه حدود ۱۰ گرم کره و کمی نمک تفت میدیم.

تفت دادن قارچ

شعله گاز رو زیاد میکنیم تا قارچ زود پخته و سرخ شده و آبش هم کشیده بشه.

سرخ شدن قارچ

بعد از سرخ شدن قارچ جو هم کاملا پخته و قوام اومده. (برای قوام اومدن جو دو سر پرک زیر یک ربع زمان لازم داریم)

پختن و لعاب دادن جو دو سر پرک

حالا به موادمون شیر و قرص گوشت یا مرغ رو اضافه کرده هم میزنیم.

اضافه کردن شیر و قرص گوشت

بلافاصله قارچ رو هم اضافه کرده و یک ربع دیگه به سوپ فرصت میدیم تا مزه ها به خورد هم برن و سوپ آماده بشه. درست قبل از سرو کردن ۱ قاشق باقی مانده پیاز داغ رو هم اضافه کرده و سوپ رو هم میزینم .

اضافه کردن پیاز داغ برای سرو

حالا سوپ ما آماده سروه و با آب لیمو تازه طعمش محشر میشه، همین طوری که دیدین درست کردنش فقط حدود نیم ساعت طول کشید … نوش جان.

نکاتی درباره پخت سوپ

سوپ قارچ و جو فوری

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل