سس تارتار یکی از سس های خوشمزه و لذیذه که کاربردهای زیادی هم داره و از طرفی جزو اون دسته از سس ها به حساب میاد که میتونین به راحتی توی خونه تهیه اش کنین. این سس معمولا با غذاهای دریایی و انواع ناگت هم سرو میشه … در این مطلب طرز تهیه اش رو بهتون یاد میدیم تا بتونین باهاش طعم و مزه جدیدی به غذاهاتون بدین… سس تارتار مواد لازم برای تهیه سس تارتار ۱۵۰ گرم سس مایونز ۱۰۰ گرم خیار شور ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده ۱ قاشق مرباخوری آبلیموی تازه ۱/۲ قاشق مرباخوری شکر ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ۱ قاشق چایخوری سرخالی فلفل قرمز نمک در صورت لزوم مواد لازم برای تهیه سس تارتار مراحل تهیه ی سس تارتار برای تهیه این سس باید اول کل موادی رو که احتیاج به خرد کردن داریم رو ریز کنیم … پس ابتدا خیارشور رو با چاقو کاملا ریز میکنیم. خورد کردن خیارشور پیاز رو هم نگینی و ریز میبریم، کلا دو قاشق غذاخوری از پیاز کافیه. خورد کردن پیاز در نهایت جعفری رو هم کاملا خرد و ریز میکنیم. خورد کردن جعفری حالا سس مایونز، شکر، سیر و فلفل رو داخل کاسه میریزیم و هم میزنیم. این مقدار شکر اصلا سس رو شیرین نمیکنه ولی باعث میشه طعم سس خیلی لطیف تر و دلپذیرتر بشه. اضافه کردن ادویه ها در نهایت آبلیمو هم اضافه کرده و مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم. یکنواخت شدن سس حالا خیارشور، جعفری و پیاز رو هم اضافه میکنیم. اضافه کردن مابقی مواد مواد رو مخلوط میکنیم تا سسمون یکنواخت بشه، بهتره برای چند ساعت داخل یخچال بذاریمش تا مزه ی مواد به خورد هم بره و سس خوشمزه تر بشه. آماده شدن سس حالا سس خوشمزه ما حاضره و میتونه یه طعم دهنده عالی برای انواع غذاها باشه… نوش جان سس تارتار منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...