نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه سس تارتار مرحله به مرحله

سس تارتار یکی از سس های خوشمزه و لذیذه که کاربردهای زیادی هم داره و از طرفی جزو اون دسته از سس ها به حساب میاد که میتونین به راحتی توی خونه تهیه اش کنین. این سس معمولا با غذاهای دریایی و انواع ناگت هم سرو میشه … در این مطلب طرز تهیه اش رو بهتون یاد میدیم تا بتونین باهاش طعم و مزه جدیدی به غذاهاتون بدین…

سس تارتار

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

 

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

مراحل تهیه ی سس تارتار

برای تهیه این سس باید اول کل موادی رو که احتیاج به خرد کردن داریم رو ریز کنیم … پس ابتدا خیارشور رو با چاقو کاملا ریز میکنیم.

خورد کردن خیارشور

پیاز رو هم نگینی و ریز میبریم، کلا دو قاشق غذاخوری از پیاز کافیه.

خورد کردن پیاز

در نهایت جعفری رو هم کاملا خرد و ریز میکنیم.

خورد کردن جعفری

حالا سس مایونز، شکر، سیر و فلفل رو داخل کاسه میریزیم و هم میزنیم. این مقدار شکر اصلا سس رو شیرین نمیکنه ولی باعث میشه طعم سس خیلی لطیف تر و دلپذیرتر بشه.

اضافه کردن ادویه ها

در نهایت آبلیمو هم اضافه کرده و مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.

یکنواخت شدن سس

حالا خیارشور، جعفری و پیاز رو هم اضافه میکنیم.

اضافه کردن مابقی مواد

مواد رو مخلوط میکنیم تا سسمون یکنواخت بشه، بهتره برای چند ساعت داخل یخچال بذاریمش تا مزه ی مواد به خورد هم بره و سس خوشمزه تر بشه.

آماده شدن سس

حالا سس خوشمزه ما حاضره و میتونه یه طعم دهنده عالی برای انواع غذاها باشه… نوش جان

سس تارتار

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل