اگه از من بپرسن میگم سالاد شیرازی خودمون جزء خوشمزه ترین و زیباترین سالاد های دنیاست. حالا فکر کنین نظرم در مورد سالاد تبوله که چند رنگ اضافه به سالاد شیرازی داره چی هست. سالاد تبوله هم از سالاد های خیلی ساده و خوشمزه و البته بسیار زیبایی هست که بسیار هم مغذی و مفیده. در این مطلب طرز تهیه این سالاد لبنانی رو قرار میدم که به سادگی میتونید تهیه کنید و رنگی زیبا به سفره هاتون بدید.

مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله

  • بلغور گندم ۱ پیمانه
  • خیار دو عدد متوسط
  • گوجه دو عدد متوسط یا چند عدد گیلاسی
  • جعفری ساتوری ۲/۳ پیمانه
  • نعنا ساتوری ۱/۳ پیمانه
  • سیر یک حبه
  • پیازچه ۲ عدد ساتوری شده
  • لیمو ترش تازه دوعدد و یا ۳-۴ قاشق آب لیمو ترش
  • روغن زیتون نصف پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

بلغور گندم رو حداقل دو سه ساعت خیس میکنیم. همین خیس خوردن براش کافیه. عین سالاد شیرازی خیار و گوجه رو نگینی ریز خرد میکنیم. اگه دوست داشتید میتونید یک پیاز کوچک هم خرد کنید. سیر و جعفری و نعنا رو کاملا ساتوری میکنیم که خرد بشن. به خیار و گوجه اضافه میکنیم. پیازچه رو هم حلقه های نازک میکنیم و اضافه میکنیم. بعد هم بلغور گندم رو با همه مواد مخلوط میکنیم.

برای سس هم آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و کامل هم میزنیم و به سالاد اضافه میکنیم. به همین سادگی این سالاد خوشمزه و عالی رو میتونیم تهیه کنیم.

سالاد تبوله

سالاد تبوله

نوش جان.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *