اگه از من بپرسن میگم سالاد شیرازی خودمون جزء خوشمزه ترین و زیباترین سالاد های دنیاست. حالا فکر کنین نظرم در مورد سالاد تبوله که چند رنگ اضافه به سالاد شیرازی داره چی هست. سالاد تبوله هم از سالاد های خیلی ساده و خوشمزه و البته بسیار زیبایی هست که بسیار هم مغذی و مفیده. در این مطلب طرز تهیه این سالاد لبنانی رو قرار میدم که به سادگی میتونید تهیه کنید و رنگی زیبا به سفره هاتون بدید. سالاد تبوله تزیین شده مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله بلغور گندم ۱ پیمانه خیار دو عدد متوسط گوجه دو عدد متوسط یا چند عدد گیلاسی جعفری ساتوری ۲/۳ پیمانه نعنا ساتوری ۱/۳ پیمانه سیر یک حبه پیازچه ۲ عدد ساتوری شده لیمو ترش تازه دوعدد و یا ۳-۴ قاشق آب لیمو ترش روغن زیتون نصف پیمانه نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه سالاد تبوله طرز تهیه سالاد تبوله بلغور گندم رو حداقل دو سه ساعت خیس میکنیم. همین خیس خوردن براش کافیه. عین سالاد شیرازی خیار و گوجه رو نگینی ریز خرد میکنیم. اگه دوست داشتید میتونید یک پیاز کوچک هم خرد کنید. سیر و جعفری و نعنا رو کاملا ساتوری میکنیم که خرد بشن. به خیار و گوجه اضافه میکنیم. پیازچه رو هم حلقه های نازک میکنیم و اضافه میکنیم. بعد هم بلغور گندم رو با همه مواد مخلوط میکنیم. خرد کردن مواد برای سالاد تبوله برای سس هم آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و کامل هم میزنیم و به سالاد اضافه میکنیم. به همین سادگی این سالاد خوشمزه و عالی رو میتونیم تهیه کنیم. سالاد تبوله نوش جان. منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...