خوردن سالاد همیشه دلپذیره، مخصوصا وقتی از ترکیبات جدید توش استفاده کنیم تا طعم های تازه تری داشته باشیم و لذت ببریم…یکی از این ترکیبات جدید میتونه استفاده از انار باشه، مخصوصا وقتی ترکیب ترش و شیرین سالاد رو دوست داریم. حالا که پاییزه و فصل انار هم هست بهتره ازش استفاده کنیم و گرنه بعدا که فصلش تموم شد و دیگه دستمون بهش نمیرسید حسرتشو میخوریم.در این مطلب طرز تهیه یه سالاد تازه و خوشمزه با انار و انواع کلم رو براتون توضیح میدم. سالاد انار و کلم مواد لازم برای تهیه سالاد انار و کلم (برای ۲ نفر) ۱ عدد انار ۲ عدد هویج تقریبا ۳۰۰ گرم گل کلم تقریبا ۳۰۰ گرم کلم بروکلی نصف ۱ عدد کلم قرمز کوچک کمی جعفری مواد لازم برای سالاد انار و کلم مواد لازم برای تهیه سس سالاد ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده ۱ عدد لیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون نمک به مقدار لازم مواد لازم برای سس سالاد مراحل تهیه سالاد انار و کلم ابتدا کلم قرمز، کلم بروکلی و گل کلم رو خورد میکنیم هویج رو رنده کرده و انار رو هم دون میکنیم. خورد کردن مواد سالاد حالا سس سالاد رو آماده میکنیم اول از همه ماست و سس مایونز رو خوب مخلوط میکنیم و بعد روغن زیتون و نمک رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا سس یکدست بشه. مخلوط کردن سس بعد از اون لیمو رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه و سس آماده بشه. اضافه کردن لیمو ترش همه مواد سالاد رو با هم مخلوط میکنیم و حالا سالاد آمادس میشه همون موقع سالاد رو سرو کرد یا اینکه با سس مخلوط کرد و حدود یک ساعت تو یخچال گذاشت تا مزه ها به خورد هم برن. در نهایتم روی سالاد یکم جعفری خورد شده میریزیم چون تو خوشمزه تر شدن سالاد تاثیر داره … نوش جان. سالاد انار و کلم منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...