خواص کرفس برای سلامت بدن بی شمار است و شما می توانید با طبخ خورش کرفس از تمام خواص بی نظیر این ماده غذایی بهره مند شوید و بهتر است این خورش خوشمزه را با توجه به خواص بی نظیری که دارد در برنامه غذایی کودکان خود قرار دهید در این مطلب طرز تهیه خورش کرفس را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

خورشت های ایرانی انواع متفاوتی دارند و از بی نظیر ترین خورش ها می توان به خورش قورمه سبزی و خورش فسنجان و خورش کرفس اشاره کرد. دستور پخت خورش کرفس با نکات طلایی در طبخ آن را در این بخش از آشپزی مجله آرگا در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

خورش کرفس خوشمزه

مواد لازم

کرفس خرد شده : ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ : ۱ عدد
گوشت گوسفندی : ۲۰۰ گرم
نعنا و جعفری و تره : ۱۵۰ گرم
آبغوره : ۱ استکان
آب : ۴ لیوان
نمک و فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

در مرحله اول طرز تهیه خورش کرفس ابتدا گوشت را در اندازه های دلخواه و مناسب خرد کنید.

گوشت تکه تکه شده

سپس کرفس های تازه را به خوبی بشویید و آن ها را خرد کنید.

خرد کردن کرفس

و بعد کرفس ها را در مقداری روغن تفت دهید بعد از این که رنگ آن ها مقداری طلایی شد جعفری و نعنا و تره تازه را به همراه برگ های کرفس خرد کنید و همه سبزی های خرد شده را در درون تابه بریزید و سرخ کنید.

تفت دادن کرفس و سبزی های خرد شده در درون تابه

در مرحله بعدی طرز تهیه خورش کرفس پیاز خرد شده را در درون قابلمه ای مناسب با مقداری روغن تفت دهید و بعد از این که رنگ پیاز مقداری طلایی شد برش های گوشت را به پیاز ها اضافه کنید و گوشت را با پیاز تفت دهید و سپس فلفل و زردچوبه را به گوشت و پیاز سرخ شده اضافه نمایید.

تفت دادن گوشت در روغن و پیازاضافه کردن زردچوبه و فلفل به گوشت

بعد از تفت خوردن کامل گوشت کرفس و سبزی جات سرخ شده را به گوشت بیافزایید.

اضافه کردن سبزی و کرفس سرخ شده به گوشت

سپس ۴ لیوان آب در درون قابلمه بریزید و شعله گاز را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا مواد خورش پخته شوند.

اضافه کردن آب به مواد خورش کرفس

در مرحله آخر پخت خورش کرفس بعد از پختن گوشت و جا افتادن کامل خورش کرفس نمک و آبغوره را به خورش اضافه نمایید و اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر هم خورش با نمک و آبغوره بپزد تا مزه دار شود.

خورشت کرفس کاملا جا افتاده

خورش کرفس با برنج زعفرانی

فوت و فن های طلایی در پخت خورش کرفس

  1. از کرفس های نازک و جوان برای طبخ خورش کرفس استفاده نمایید کرفس هایی که سبز و سفت هستند برای طبخ خورش کرفس مناسب نمی باشند.
  2. اگر از گوشت گوشفند در طبخ خورش کرفس استفاده می کنید می توانید کرفس های سرخ شده را در همان ابتدا به گوشت اضافه نمایید ولی اگر از گوشت گوساله استفاده می کنید کرفس و سبزی های خرد شده را بعد از ۱ ساعت که از پخت گوشت گذشت به گوشت اضافه نمایید تا از له شدن کرفس و سبزی ها جلوگیری کنید.
  3. توجه داشته باشید که سبزی های این خورش باید بعد از شستن به طور کامل خشک شوند و بعد آن ها را خرد کنید در غیر این صورت سبزی ها در هنگام طبخ له می شوند.
  4. می توانید برای خوش طعم کردن خورش از یک تکه گوشت چربی دار نیز استفاده نمایید.
  5. اگر ترجیح می دهید در خورش کرفس از رب استفاده کنید بعد از سرخ شدن گوشت رب را به خورش اضافه نمایید.
  6. برخی از کرفس ها نخ هایی دارند که باید در هنگام خرد کردن کرفس نخ ها را از بالای کرفس بکشید و خارج کنید.

طرز تهیه خورش کرفس

بعد از این که خورش به خوبی پخت و جا افتاد آن را در درون ظرف مناسبی بکشید و با برنج زعفرانی این خورش خوشمزه را در کنار اعضای خانواده خود میل کنید و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید. همانطور که در این مطلب مشاهده کردید طرز تهیه خورش کرفس بسیار راحت است و شما می توانید با فوت و فن های آشپزی که در این بخش فرا گرفتید بی نظیر ترین خورش کرفس را در منزل طبخ نمایید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده طبخ خورش های متنوع به بخش انواع خورشت مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

یک دیدگاه

  1. simacook.ir

    آگوست 4, 2019 در 1:59 ق.ظ

    There is an bewitching add suit a beforehand in behalf of winning. simacook.ir
    http://bit.ly/2NJv7lD

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *