کشمش پلو با مرغ یکی از انواع غذا های محلی آمل است که در ماه محرم از این غذای خوشمزه مانند عدس پلو به عنوان نذری استفاده می کنند. طرز تهیه کشمش پلو را در ادامه این مطلب ملاحظه خواهید کرد.

کشمش پلو با مرغ و زرشک پلو با مرغ از انواع غذا های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند که شما می توانید برای مجالس افطاری خود از این نوع غذا استفاده کنید. مراحل دستور پخت کشمش پلو را در این مطلب مشاهده خواهید کرد.

کشمش پلو با مرغ

مواد لازم برای ۷ نفر

مرغ : ۱ عدد
برنج : ۶ پیمانه
زعفران آب کرده : ۳ قاشق سوپ خوری
کشمش پلویی : ۲ پیمانه
پیاز سرخ شده : ۱/۴ پیمانه
روغن حیوانی : ۱/۲ پیمانه
رب نارنج : ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ

برای تهیه کشمش پلو با مرغ، ابتدا مرغ را بشویید و پوست آن را جدا کنید و سپس مرغ را به هشت تکه تقسیم کنید.

شستن مرغ

تکه تکه کردن مرغ تکه تکه کردن مرغ

مرغ تکه تکه شده را به همراه نمک و فلفل و ادویه های دلخواه مزه دار کنید سپس تکه های مرغ را با مقداری روغن در درون تابه ای مناسب قرار دهید و تابه را بر روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا تکه های مرغ به خوبی سرخ شوند.

سرخ کردن تکه های مرغ در روغن

بعد از این که تکه های مرغ به خوبی سرخ شدند رب نارنج را با ۱/۲ پیمانه آب مخلوط کنید و بر روی مرغ های سرخ شده بریزید و پیاز داغ را هم به مرغ های سرخ شده اضافه کنید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ ها پخته شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه کشمش پلو در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید برنج را که از قبل با نمک و آب خیسانده بودید را در درون آب در حال جوش بریزید.

ریختن برنج خیس خورده در آب

و بعد از این که برنج به مرحله آبکشی رسید آن را در درون آبکشی مناسب بریزید و سپس برنج آبکش شده را دوباره در درون قابلمه بریزید و دم بگذارید.

طرز تهیه برنج آبکش ریختن برنج در آبکش

دم کردن برنج

می توانید برای ته دیگ از ته دیگ زعفرانی یا ته دیگ سیب زمینی استفاده کنید.

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ

نکات طلایی برای پخت بهتر کشمش پلو

  1. اگر مرغ را با حرارت ملایم سرخ کنید در حین سرخ شدن مرغ به خوبی پخته می شود و دیگر نیازی نیست که آن را بپزید.
  2. در صورت تمایل می توانید در تهیه کشمش پلو به جای رب نارنج از رب انار استفاده کنید و یا رب را حذف کنید.
  3. می توانید در پخت کشمش پلو با مرغ از کرفس نیز استفاده کنید و کرفس را به صورت جداگانه سرخ کنید و سپس به مرغ های سرخ شده کرفس را اضافه نمایید ولی در روش پخت مرسوم این غذا کرفس ندارد.
  4. اگر می خواهید برنج شما خوش طعم شود می توانید در هنگام طرز تهیه برنج وقتی که برنج می جوشد یک عدد لیمو عمانی داخل آب برنج بیندازید.

کشمش پلو با مرغ

بعد از این که برنج دم کشید کشمش های پلویی را بشویید و سرخ کنید و سپس مقداری از برنج دم کرده را با کشمش سرخ شده و زعفران آب کرده و روغن حیوانی داغ کرده مخلوط کنید و در ظرف سرو پلوی ساده را بکشید و تکه های مرغ سرخ شده را بر روی پلو قرار دهید و مخلوط برنج زعفرانی و کشمش را بر روی تکه های مرغ و پلوی ساده بریزید. امیدواریم از طرز تهیه کشمش پلو نهایت لذت را ببرید و اوقات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش پخت پلو های مختلف می توانید به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *