باقالی پلو یکی از انواع پلو های مخلوط است که شما می توانید آن را با ماهیچه و یا با مرغ تهیه کنید. در ادامه این مطلب روش طبخ باقالی پلو با مرغ را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با ماهیچه از جمله پلو های خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانیان هستند که می توانید آن ها را برای مجالس مختلف خود در منزل به راحتی تهیه کنید. این غذای خوشمزه مانند آلبالو پلو طعم بی نظیری دارد و بهتر است که در فصل باقالی آن را همراه با باقالی تازه تهیه کنید.

باقالی پلو با مزغ

مواد لازم

برنج : ۳ پیمانه
روغن ذوب شده : ۱/۲ پیمانه
مرغ : ۱٫۵ کیلو گرم
سیب زمینی بزرگ : ۲ عدد
فلفل سیاه : به میزان لازم
باقالی تازه و یا فریزر شده : ۱/۲ پیمانه
نمک : به میزان لارم
زعفران ( دم کرده ) : ۴ قاشق چای خوری
شوید : ۳ مشت

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

ابتدا برنج را خوب بشویید و آن را حداکثر به مدت ۴ ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید.

خیس کردن برنج

سپس مرغ را با مقداری آب و پیاز در قابلمه ای مناسب بپزید بعد از اینکه آب مرغ خشک شد و مرغ به خوبی پخته شد مرغ را در روغن خودش تفت دهید. در قابلمه ای دیگر باقالی ها را با مقداری آب بپزید اگر از باقالی خشک استفاده می کنید باید مدت زمان بیشتری باقالی را بپزید تا سفتی آن ها از بین برود. در مرحله بعدی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ در قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید برنج را به قابلمه اضافه کنید بعد از این که برنج به مرحله آخر جوش هایش رسید باقالی ها را به برنج اضافه کنید. برای این که برنج قد بکشد می توایند در اواسط پخت برنج مقداری آب سرد به برنج اضافه کنید بهتر است که برنج را برای پلو های مخلوط مقداری زنده تر بردارید با این کار کیفیت باقالی پلو بیشتر خواهد شد. برنج را در درون آبکش بریزید.

باقالی پلو در درون آبکش

سپس قابلمه را بشویید و به خوبی آن را خشک کنید برای ته دیگ می توانید از سیب زمینی و یا ته دیگ مجلسی استفاده کنید. اگر از ته دیگ سیب زمینی استفاده می کنید مقداری روغن در کف قابلمه بریزید بعد از این که روغن داغ شد سیب زمینی ها را در کف قابلمه قرار دهید سپس روی سیب زمینی ها مقدرای زعفران بریزید و مقداری از برنج و باقالی را در قابلمه ریخته و در لابه لای برنج و باقالی شوید و تکه های گوشت مرغ را قرار دهید سپس بر روی لایه آخر برنج زعفران آب کرده بریزید و مقداری روغن را با آب داغ مخلوط کنید و آن را بر روی برنج بریزید.

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ یاقالی پلو خوشمزه و بی نظیر

سپس حرارت گاز را ملایم کنید و درب قابلمه برنج را با کمک دم کنی بپوشانید و برنج را دم بگذارید تا به خوبی پخته شود.

طرز تهیه باقالی پلو به صورت مرحله به مرحله باقالی پلو خوشمزه همراه با مرغ باقالی پلو

بعد از اینکه برنج پخته شد می توانید آن را در دیس بزرگی بکشید بهتر است که ته چین و تکه های گوشت مرغ را در اطراف برنج قرار دهید. باقالی پلو با مرغ را می توانید به همراه ماست موسیر و دوغ و یا سالاد شیرازی میل کنید. برای مشاهده آموزش طبخ انواع پلو و انواع غذا با مرغ کلیک کنید. نوش جان

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *