برای دوستانی که مثل من عاشق بادمجان هستند این خوراک فوق العاده را هدیه می کنم. این خوراک کبابی تند و لذیذ از خوراک های ترکیه ای است. بادمجان و خواص ویژه ای که دارد، ممکن است با سرخ شدن خواصش کم شود اما با کباب کردن بادمجان، خواص آن حفظ شده و لذیذتر می شود. با مواد اولیه در دسترس می توانید این خوراک خوشمزه و خوش رنگ را درست کنید. کباب خلال دندانی بادمجان مواد لازم برای تهیه رول بادمجان شکم پر بادمجان چهار عدد (متوسط) فلفل ایتالیایی دو عدد گوجه فرنگی دو عدد آب جوش یک لیوان رب یک قاشق خوراک خوری نمک / خلال دندان/ روغن نباتی (برای سرخ کردن) مواد داخل کباب گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم گوجه فرنگی ۲ عدد روغن مایع دو قاشق فلفل تند (پول بیبر) فلفل ایتالیایی ۳ عدد پیاز یک عدد نمک طرز تهیه ی مواد داخل کباب مراحل حاضر کردن بادمجان ها و کباب ها پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی های خورد شده، فلفل های ریز شده، فلفل تند و نمک را با هم خوب ورز دهید و دایره های بسیار کوچک (به اندازه ی عرض بادمجان) حاضر کنید. داخل تابه روغن بریزید و مواد حاضر شده را سرخ کنید. بگذارید خوب بپزد و سرخ شود. این دایره های کوچک را داخل دیس بگذارید و دیس را کج بگذارید تا روغن اضافه آن جدا شود. طرز تهیه ی رول بادمجان شکم پر کباب بادمجان ، آماده ی نوش جان کردن بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول به ضخامت یک سانتی متر ورقه ای کنید. بادمجان ها را داخل آب نمک بگذارید تا کمی بمانند. بادمجان ها را آب گیری و خشک کنید. دو طرف بادمجان ها را روی گریل کباب کنید و بپزید. اگر بخواهید می توانید بجای کباب کردن، بادجان ها را سرخ کنید. داخل یک سینی دو ورق از بادجان ها را بصورت بعلاوه روی هم قرار دهید و وسط تقاطع یک دایره کباب شده که حاضر کرده اید قرار دهید. سپس اطراف بادمجان را به شکل بقچه ببندید و روی هر کدام یک ورقه گوجه فرنگی و یک تکه فلفل قرار دهید و به کمک خلال دندان آن را ببندید. تمام این کباب های بادمجانی را داخل ظرف فر بچینید. داخل یک ظرف رب و آب جوش و کمی نمک را مخلوط کنید و روی کباب ها بریزید. فر را تا ۱۸۰ درجه گرم کنید و حدود نیم ساعت بگذارید تا بپزد. کباب شما آماده است. نوش جان! منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...