برای دوستانی که مثل من عاشق بادمجان هستند این خوراک فوق العاده را هدیه می کنم. این خوراک کبابی تند و لذیذ از خوراک های ترکیه ای است. بادمجان و خواص ویژه ای که دارد، ممکن است با سرخ شدن خواصش کم شود اما با کباب کردن بادمجان، خواص آن حفظ شده و لذیذتر می شود. با مواد اولیه در دسترس می توانید این خوراک خوشمزه و خوش رنگ را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه رول بادمجان شکم پر
- بادمجان چهار عدد (متوسط)
- فلفل ایتالیایی دو عدد
- گوجه فرنگی دو عدد
- آب جوش یک لیوان
- رب یک قاشق خوراک خوری
- نمک / خلال دندان/ روغن نباتی (برای سرخ کردن)
مواد داخل کباب
- گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- روغن مایع دو قاشق
- فلفل تند (پول بیبر)
- فلفل ایتالیایی ۳ عدد
- پیاز یک عدد
- نمک
طرز تهیه ی مواد داخل کباب
پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی های خورد شده، فلفل های ریز شده، فلفل تند و نمک را با هم خوب ورز دهید و دایره های بسیار کوچک (به اندازه ی عرض بادمجان) حاضر کنید. داخل تابه روغن بریزید و مواد حاضر شده را سرخ کنید. بگذارید خوب بپزد و سرخ شود. این دایره های کوچک را داخل دیس بگذارید و دیس را کج بگذارید تا روغن اضافه آن جدا شود.
طرز تهیه ی رول بادمجان شکم پر
بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول به ضخامت یک سانتی متر ورقه ای کنید. بادمجان ها را داخل آب نمک بگذارید تا کمی بمانند. بادمجان ها را آب گیری و خشک کنید. دو طرف بادمجان ها را روی گریل کباب کنید و بپزید. اگر بخواهید می توانید بجای کباب کردن، بادجان ها را سرخ کنید. داخل یک سینی دو ورق از بادجان ها را بصورت بعلاوه روی هم قرار دهید و وسط تقاطع یک دایره کباب شده که حاضر کرده اید قرار دهید.
سپس اطراف بادمجان را به شکل بقچه ببندید و روی هر کدام یک ورقه گوجه فرنگی و یک تکه فلفل قرار دهید و به کمک خلال دندان آن را ببندید. تمام این کباب های بادمجانی را داخل ظرف فر بچینید. داخل یک ظرف رب و آب جوش و کمی نمک را مخلوط کنید و روی کباب ها بریزید. فر را تا ۱۸۰ درجه گرم کنید و حدود نیم ساعت بگذارید تا بپزد. کباب شما آماده است. نوش جان!