اردک شکم پر غذای محلی مازندران است که در طرز تهیه اردک شکم پر می توانید از پیاز و انار و رب گوجه و رب نارنج و سبزی معطر و انواع ادویه دلخواه استفاده کنید این غذای اصیل را می توانید برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف تهیه کنید.

اردک شکم پر و بوقلمون شکم پر و مرغ شکم پر غذاهای خوشمزه و پرطرفداری هستند که بهتر است برای تنوع بیشتر این غذاهای ایرانی و اصیل را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

دستور پخت اردک شکم پر

مواد لازم برای ۴ نفر

  • پیاز : ۱ عدد
  • انار : ۳ قاشق غذاخوری
  • اردک درسته : ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • رب نارنج : ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه دلخواه : به میزان لازم
  • سبزی معطر : به میزان لازم

طرز تهیه اردک شکم پر در منزل

برای درست کردن اردک شکم پر ابتدا اردک را به خوبی بشویید و تمیز کنید سپس با کمک ادویه دلخواه و فلفل و نمک اردک را مزه دار کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه اردک شکم پر پیاز را خرد کنید و در تابه ای مناسب پیاز را سرخ کنید تا طلایی شود و مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید سپس سبزی های معطر و انار را به پیاز اضافه کنید و مخلوط مواد را کمی تفت دهید و مقداری ادویه به مخلوط پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به خوبی خنک شوند سپس داخل شکم اردک را با مواد پر کنید و با کمک خلال دندان شکم اردک را ببندید و در تابه ای مناسب به همراه مقداری روغن اردک را سرخ کنید.

پر کردن شکم اردک

سپس اردک سرخ شده را در قابلمه ای با اندازه مناسب قرار دهید و رب نارنج و رب گوجه فرنگی را با ۱/۲ لیوان آب در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا اردک روی حرارت ملایم به خوبی پخته شود.

طرز تهیه اردک شکم پر در خانه

در دستور پخت اردک شکم پر بعد از پخت اردک می توانید آن را در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک سبزیجات مختلف این غذای خوشمزه را تزیین کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع غذا با مرغ کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *