گاهی از اوقات وقتی هوس یک عصرونه سریع و دلپذیر می کنیم یا به دنبال تهیه یک شیرینی خونگی هستیم، بهتره از دستوری استفاده کنیم که علاوه بر دسترس بودن مواد اولیه، راحت تهیه بشه. شیرینی گردویی یک شیرینی خوش طعمِ که من فکر میکنم با مواد اولیه ای که تو خونه خیلی از ما موجوده، می تونه هر از چند گاهی، کاممون رو شیرین تر کنه.

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی

مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی

  • کره ۸۰ گرم
  • پودر قند ۱۲۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
  • دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آرد برنج: ۱۰۰ گرم
  • پودر مغز گردو ۱۲۰ گرم
  • مغز گردو دو نیم شده: تعدادی برای تزیین

مراحل تهیه شیرینی گردویی

قبل از اینکه کارمون رو شروع کنیم، کره رو در دمای محیط قرار می دیم تا نرم بشه. فر رو روشن میکنیم و روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم. در یک ظرف پودر قند رو همراه با کره با همزن برقی هم میزنیم تا کره لطیف و سبک بشه.

مخلوط کردن کره و پودر شکر

مخلوط کردن کره و پودر شکر

سپس زرده تخم مرغ رو به مخلوط کره و پودر قند اضافه میکنیم.

اضافه کردن زرده تخم مرغ به مخلوط کره و شکر

اضافه کردن زرده تخم مرغ به مخلوط کره و پودر قند

و اینبار به جای استفاده از وانیل از پودر دارچین استفاده میکنیم و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچینی که داشتیم رو به مخلوط اضافه میکنیم.

افزودن پودر دارچین به مخلوط کره و پودر شکر

افزودن پودر دارچین به مخلوط کره و پودر شکر

حالا نوبت اضافه کردن پودر گردو هست. پودر گردو رو به مخلوط کره ای اضافه میکنیم و با دست به خورد مواد میدیم.

اضافه کردن پودر گردو به مخلوط کره ای

اضافه کردن پودر گردو به مخلوط کره ای

و در مرحله بعدی، آرد برنج رو که از قبل الک کردیم به مواد اضافه می و مجدداً به دور کند همزن همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم.

اضافه کردن آرد به مخلوط گردویی

اضافه کردن آرد به مخلوط گردویی

خمیر نهایی باید به صورت یکدست و لطیف به دست بیاد و بتونیم اون در یک طرف ظرف، جمع کنیم.

جمع کردن خمیر بعد از ورز دادن

جمع کردن خمیر بعد از ورز دادن

از مایه آماده شده، به اندازه گلوله های کوچکی بر میداریم و توی دستمون به شکل یک توپ فرم میدیم. اون ها رو با فاصله روی سینی فر میچینیم و روی هر کدوم یک نیمه از مغز گردو قرار داده و کمی فشار میدیم.

فرم دادن به خمیر شیرینی

فرم دادن به خمیر شیرینی

سینی فر رو در طبقه وسط داخل فر قرار میدیم و ۱۵ دقیقه اجازه پخت میدیم. پس از اینکه پخت شیرینی به پایان رسید، سینی رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم تا کاملاً خنک بشن. سپس اون ها رو از کاغذ جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم. مثل همیشه برای نگهداری شیرینی ها رو در ظرف درب دار در جای خشک و خنک نگهداری میکنیم.

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *