تخم مرغ عسلی یک صبحانه عالی و مقوی هست که خیلی ها دوسش دارن، ولی معمولا درست کردن تخم مرغ عسلی از تخم مرغ آب پز کاملا پخته شده سخت تر به نظر میاد، مهم ترین چیز در تهیه تخم مرغ عسلی زمانه، در این مطلب به طور کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تخم مرغ عسلی رو براتون توضیح دادم، فقط کافیه که چند بار امتحان کنید تا به نتیجه ی مطلوب برسید و بعد از اون در تهیه تخم مرغ عسلی ماهر خواهید شد. پس اگه شما هم عاشق تخم مرغ عسلی هستید بهتره که ادامه ی مطلب رو بخونید و زودتر برای امتحان اولین دونه دست به کار شید.

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ عسلی

  • ۱ تا ۴ عدد تخم مرغ
  • یک قابلمه کوچک
  • قاشق سوراخ دار
مواد لازم برای تهیه تخم مرغ عسلی

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ عسلی

طرز تهیه تخم مرغ عسلی

یک قابلمه یا ظرف کوچیک رو انتخاب کنید، مثلا شیرجوش کوچیک. داخل اون مقداری آب بریزید، در حدی که وقتی داخلش تخم مرغ میندازید، روی اون آب باشه، بیش از حد ظرف رو پر از آب نکنید.

ریختن آب در قابلمه ای کوچک

ریختن آب در قابلمه ای کوچک

قابلمه ی حاوی آب رو روی حرارت زیاد قرار بدید تا جوش بیاد.

جوش آمدن آب

جوش آمدن آب

بعد از اینکه آب جوش اومد و شروع کرد به قل خوردن حرارت رو کم کنید تا آب ریز ریز قل بخوره.

کم کردن حرارت گاز

کم کردن حرارت گاز

حالا تخم مرغ رو داخل آب جوش بندازید. بهتره که هر دفعه فقط یک دونه تخم مرغ داخل آب بندازید. تخم مرغ رو روی قاشق گذاشته و اون رو به آرامی وارد قابلمه ی حاوی آب جوش کنید.

انداختن تخم مرغ در آب

انداختن تخم مرغ در آب

به محض اینکه تخم مرغ رو در آب جوش انداختید، تایمر رو تنظیم کنید، از روی ساعت وقت نگیرید، برای داشتن یک تخم مرغ عسلی، بهترین کار اینکه که تایمر تنظیم کنید تا بدونید دقیقا کی تخم مرغ آمادست. برای یک یا دو تخم مرغ بعد از ۵ دقیقه زرده کاملا مایع و روان هست ولی اگه بخواید کمی زرده سفت بشه ۶ تا ۷ دقیقه کافیه. برای سه یا ۴ تخم مرغ چند ثانیه زمان رو بیشتر کنید. اگه تخم مرغ های عسلی عالی میخواید، بهتره که بیش از ۴ تا تخم مرغ رو همزمان با این روش درست نکنید.

زمان گرفتن برای پخت تخم مرغ

زمان گرفتن برای پخت تخم مرغ

وقتی که زمان به پایان رسید، به کمک یک قاشق سوراخ دار تخم مرغ رو از آب جوش خارج کنید. بهتره که یکی دو بار این روش رو امتحان کنید تا بدونید دقیقا چه زمانی برای داشتن زرده ای مطابق با میل شما عالیه.

خارج کردن تخم مرغ از آب جوش

خارج کردن تخم مرغ از آب جوش

حالا تخم مرغ رو برای مدتی بین ۳۰ تا ۶۰ ثانیه زیر شیر آب سرد بگیرید.

ریختن آب سرد روی تخم مرغ

ریختن آب سرد روی تخم مرغ

تخم مرغ رو در جا تخم مرغی قرار داده و به کمک لبه ی تیز یک چاقوی بدون دندونه، قسمت بالای اون رو به آرامی و با دقت برش بزنید.

برش زدن تخم مرغ

برش زدن تخم مرغ

برای انجام این کار از کاتر مخصوص تخم مرغ هم میتونید استفاده کنید. ولی اگه اون رو ندارید به راحتی و با چند بار تمرین، خیلی راحت با چاقوی مناسب میتونید این کار رو انجام بدید.

استفاده از کاتر مخصوص تخم مرغ

استفاده از کاتر مخصوص تخم مرغ

قسمت بالایی تخم مرغ رو که برش زدید، ازش جدا کنید.

جدا کردن قسمت بالای تخم مرغ

جدا کردن قسمت بالای تخم مرغ

حالا تخم مرغ عسلی شما آمادست که نوش جان کنید.

تخم مرغ عسلی

تخم مرغ عسلی

اگه جاتخم مرغی مخصوص برای سرو تخم مرغ عسلی رو ندارید، می تونید در یک کاسه کوچک و مناسب مقدار کمی برنج بریزید و تخم مرغ عسلی رو روی برنج ها بذارید، از هر حبوبات ریز یا انواع مغزهای ریز هم به جای برنج میتونید استفاده کنید و تا وقتی که تخم مرغ روشون نریزه قابل استفاده هستند.

استفاده از برنج برای نگه داشتن تخم مرغ عسلی در کاسه

استفاده از برنج برای نگه داشتن تخم مرغ عسلی در کاسه

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *