یکی دوتا دوست عزیز جنوبی دارم که هر وقت خورشت بامیه ی معمول خودمون با گوشت رو درست میکردم و به به چه جه میکردم، بهم میگفتن حالا خورشت بامیه جنوبی رو بپز اونوقت متوجه میشی خورشت بامیه یعنی چی، برای همین تصمیم گرفتم این دفعه خورشت بامیه رو به سبک جنوبی درست کنم و دقیقا به این نتیجه رسیدم که حق داشتن، خورشت بامیه جنوبی حرف نداره …

خورشت بامیه جنوبی

خورشت بامیه جنوبی

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه جنوبی

  • ۲۵۰ گرم گوشت خورشتی
  • ۲۵۰ گرم بامیه
  • ۱/۳ پیمانه لپه
  • ۸۰ الی ۱۰۰ گرم تمبر هندی
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۳ حبه سیر
  • ۳۰ گرم کره
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه گیاهی

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه گیاهی

مراحل تهیه خورشت بامیه جنوبی

برای تهیه این خورشت لذیذ جنوبی باید ابتدا گوشتش رو بپزیم. پس پیاز رو رنده یا خرد کرده و با مقدار کافی روغن تفت میدیم تا کمی سبک بشه. وقتی پیاز کمی سبک شد سیر خرد شده و فلفل و زرچوبه رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا پیاز خوب طلایی بشه.

تفت دادن سیر و پیاز

تفت دادن سیر و پیاز

بعد رب گوجه رو هم اضافه میکنیم و باز با هم تفتشون میدیم تا رب هم از خامی دربیاد و سرخ بشه.

تفت دادن رب

تفت دادن رب

حالا گوشت خورشتی رو که قیمه ای خرد کردیم رو به مخلوط رب و پیاز اضافه کرده و کمی تفتشون میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده. برای گوشت این خورشت میتونین از گوشت گوسفندی یا گوساله به سلیقه خودتون استفاده کنین.

اضافه کردن گوشت

وقتی گوشت تغییر رنگ داد لپه هایی که شستیم و برای دو الی سه ساعت خیس کردیم رو هم اضافه میکنیم. احتیاجی به پختن لپه از قبل نیست چون همراه گوشت کاملا میپزه.

اضافه کردن لپه

حالا به اندازه کافی آب به موادمون اضافه میکنیم و میذاریم تا گوشت و لپه بپزن.

اضافه کردن آب

اضافه کردن آب

تا گوشت میپزه تمبر هندی رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم میزنیم و اجازه میدیم تا برای ۱ ساعت بمونه تا در انتها بتونیم به راحتی تمبر هندی رو با صاف کردن از هسته هاش جدا کنیم.

بعد از گذشت یک ساعت مایع مخلوط تمبر هندی رو از صافی رد میکنیم تا مواد اضافیشون جدا بشه.

صاف کردن تمبر هندی

صاف کردن تمبر هندی

بامیه ها رو هم با کره تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

وقتی گوشت پخت، بامیه تفت داده شده و تمبر هندی صاف شده رو به خورشت اضافه میکنیم. بهتره تمبر هندی رو کم کم اضافه کنیم تا وقتی خورشت به ترشی مورد نظرمون رسید دیگه نریزیمش.

اضافه کردن بامیه و تمبر هندی

حالا اجازه میدیم تا بامیه ها هم خوب بپزه و مزه بگیره و خورشت جا بیوفته و تنگ آب بشه.

جا افتادن خورشت

جا افتادن خورشت

در نهایت خورشت بامیه خوشمزه و لذیمون حاضره … نوش جان

خورشت بامیه جنوبی

خورشت بامیه جنوبی

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *