در این آموزش به شما همراهان گرامی آموزش آشپزی آرگا، طرز تهیه بال سوخاری را ارائه می دهیم. همراه ما باشید تا با طرز پخت این غذای لذیذ و پرطرفدار آشنا شوید.

طرز تهیه بال سوخاری

در آموزش های گذشته شما همراهان گرامی را با طرز تهیه ماهی سوخاری و نیز طرز تهیه قارچ سوخاری آشنا کردیم. بال سوخاری نیز از جمله غذاهای سرخ کردنی و محبوب در تمام دنیا به حساب می آید.

مواد لازم :

  • بال مرغ : ۳۰۰ گرم
  • آرد سوخاری : ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • لیمو ترش : ۱ عدد
  • پیاز : ۱ عدد
  • زعفران : ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع : ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری
  • آبلیمو : ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک : به میزان لازم
  • زرد چوبه : به میزان لازم
  • پودر سیر : به میزان لازم

طرز تهیه بال سوخاری

طرز تهیه بال سوخاری :

برای درست کردن بال سوخاری ابتدا بال های مرغ را شسته با چاقو چند برش داخل آن زده کنار می گذاریم.

طرز تهیه بال سوخاری

سپس پیاز را خرد کرده درون ظرفی می ریزیم .

آماده کردن بال سوخاری

آبلیمو، مقداری از زعفران، روغن زیتون، نمک و فلفل را درون آن ریخته و بال مرغ را داخل پیاز می ریزیم به مدت ۴ ساعت در همین حالت قرار می دهیم تا بال مرغ ما خوش طعم شود.

طرز تهیه بال سوخاری

در مرحله بعدی دستور پخت بال سوخاری، تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و با مقداری زعفران حل شده مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

طرز تهیه مرغ سوخاری

به آرد سوخاری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اضافه می کنیم.

طرز تهیه بال سوخاری

بال های مرغ را از داخل پیاز بیرون می آوریم و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آن ها را در مخلوط تخم مرغ زده و در آرد سوخاری می غلطانیم،

تهیه بال سوخاری

تابه را در روی حرارت قرار می دهیم و درون آن روغن می ریزیم تا داغ شود سپس شعله را کم می کنیم بال مرغ های آماده شده را درون روغن قرار می دهیم و وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرش را بر می گردانیم و می گذاریم تا طلایی شوند.

طرز تهیه بال سوخاری

بال های سوخاری شده را درون ظرف می چینیم و با لیمو ترش، جعفری، سیب زمینی و کنجد تزیین می کنیم. شما می توانید به سلیقه خودتان تزیین کنید. چند تصویر از تزیین بال سوخاری را در ادامه مشاهده می نمایید.

طرز تهیه مرغ سوخاری

تهیه مرغ سوخاری طرز تهیه بال سوخاری

طرز تهیه بال سوخاری طرز تهیه بال سوخاری

امیدواریم از طرز تهیه بال سوخاری نهایت استفاده را برده باشید. این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار برنج و یا با نان سرو کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *