نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه بال سوخاری یک غذای لذیذ و محبوب

در این آموزش به شما همراهان گرامی آموزش آشپزی آرگا، طرز تهیه بال سوخاری را ارائه می دهیم. همراه ما باشید تا با طرز پخت این غذای لذیذ و پرطرفدار آشنا شوید.

در آموزش های گذشته شما همراهان گرامی را با طرز تهیه ماهی سوخاری و نیز طرز تهیه قارچ سوخاری آشنا کردیم. بال سوخاری نیز از جمله غذاهای سرخ کردنی و محبوب در تمام دنیا به حساب می آید.

مواد لازم :

طرز تهیه بال سوخاری :

برای درست کردن بال سوخاری ابتدا بال های مرغ را شسته با چاقو چند برش داخل آن زده کنار می گذاریم.

سپس پیاز را خرد کرده درون ظرفی می ریزیم .

آبلیمو، مقداری از زعفران، روغن زیتون، نمک و فلفل را درون آن ریخته و بال مرغ را داخل پیاز می ریزیم به مدت ۴ ساعت در همین حالت قرار می دهیم تا بال مرغ ما خوش طعم شود.

در مرحله بعدی دستور پخت بال سوخاری، تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و با مقداری زعفران حل شده مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

به آرد سوخاری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اضافه می کنیم.

بال های مرغ را از داخل پیاز بیرون می آوریم و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آن ها را در مخلوط تخم مرغ زده و در آرد سوخاری می غلطانیم،

تابه را در روی حرارت قرار می دهیم و درون آن روغن می ریزیم تا داغ شود سپس شعله را کم می کنیم بال مرغ های آماده شده را درون روغن قرار می دهیم و وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرش را بر می گردانیم و می گذاریم تا طلایی شوند.

بال های سوخاری شده را درون ظرف می چینیم و با لیمو ترش، جعفری، سیب زمینی و کنجد تزیین می کنیم. شما می توانید به سلیقه خودتان تزیین کنید. چند تصویر از تزیین بال سوخاری را در ادامه مشاهده می نمایید.

امیدواریم از طرز تهیه بال سوخاری نهایت استفاده را برده باشید. این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار برنج و یا با نان سرو کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل