ناسی گورنگ ایام کونیت یک غذای خیلی خوشمزه برای جنوب شرق آسیا و کشور مالزی است.که در آن ناسی به معنی برنج، گورنگ به معنی سرخ شده، ایام به معنی مرغ و کونیت به معنی زردچوبه میباشد. این غذا با برنج سرو میشه که مالایی ها خودشون با برنج سرخ شده میخورن ولی با برنج معمولی هم میشه خورد.(من هر جفتشو دوست دارم :whistle: ) ناسی گورنگ ایام کونیت مواد لازم برای تهیه ناسی گورنگ ایام کونیت سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم لوبیا سبز گل کلم یا کلم پیچ بی بی کرن(baby corn) هویج سیر ۱ یا ۲ حبه پیاز درشت ۱ عدد فلفل قرمز ۱ تا ۲ عدد آبلیمو کمی زرد چوبه و نمک به مقدار لازم مواد لازم طرز تهیه ناسی گورنگ ایام کونیت ابتدا مرغ رو به اندازه ۱ یا ۲ بند انگشت خورد میکنیم و با مقداری آبلیمو و زردچوبه و نمک نیم ساعت مرینیت میکنیم. لوبیا سبز،گل کلم، بی بی کرن،یه اندازه ی انگشت کوچیک خورد میکنیم. بعد مرغ رو در روغن داغ تفت میدیم تا طلایی بشه و حواستون باشه که خشک نشه. مرغ ناسی گورنگ ایام کونیت مرغ ها رو از ظرف خارج کرده و در همون ظرف قطعات ریز شده ی پیاز و سیر اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطرشون در فضا پخش بشه.سپس بقیه ی مواد را اضافه کرده و تفت میدیم در حدی که سبزیجات نه نرم باشه نه خام و یه حالت کرانچی داشته باشه.بعد مرغ ها رو اضافه میکنیم و یه تفت کوچولو میدیم.این غذا باید تند باشه پس در ریختن فلفل دست و دلباز باشید. امیدوارم لذت ببرید 😉 ناسی گورنگ ایام کونیت منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...