وقتی که ماه رمضون میاد بازار گوشفیل و زولبیا و بامیه حسابی داغ میشه. علاوه بر اینکه در وقت های غیر افطار هم شیرینی مناسبی در کنار یک چای عالی و یا شیر هستن. در این مطلب طرز تهیه کامل گوشفیل رو میذارم که امیدوارم مورد استفادتون باشه و خوشتون بیاد.

طرز تهیه گوش فیل

طرز تهیه گوش فیل

مواد لازم برای تهیه گوشفیل

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر نصف فنجان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
  • روغن جامد یا کره ۲ قاشق غذا خوری
  • ماست ۲ قاشق غذا خوری
  • شربت ۲ قاشق غذا خوری
  • آرد به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر گوشفیل

تخم مرغ وشیر وروغن را مخلوط میکنیم بعد ماست و دوقاشق از شربت پایین که درست کردیم بر میداریم مخلوط موادمان میکنیم بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم ودر آخر آرد را اضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم .
بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده .

خمیر آماده گوشفیل

خمیر آماده گوشفیل

قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز میکنیم و با چاقو به شکل لوزی برش میدهیم.

سرخ کردن گوشفیل در روغن

سرخ کردن گوشفیل در روغن

وبعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته وگوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید . بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود.

مراحل تهیه گوشفیل

مراحل تهیه گوشفیل

نکات کلیدی تهیه گوشفیل

  • آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد
  • در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوشتفیل ها استفاده کنید.
  • از داغ بودن روغن مطمئن بشید .بعد لوزی ها را سرخ کنید
  • حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید .
  • حتما بعد از سرخ گوشفیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه
گوشفیل آماده

گوشفیل آماده

مواد لازم شربت مخصوص گوشفیل

  • ۲ لیوان شکر
  • ۱ لیوان آب
  • وانیل نصف ق چ
  • عرق هل یک ق غ
  • زعفران به میزان لازم من نصف ق چایخوری کمتر استفاده کردم
  • گلاب ۱ ق غ
  • آبلیموی تازه یک ق غ
  • مقداری هم ابلیمو در ظرفی ریخته با قلم مو به اطراف ظرف شکر وآب میکشیم که شربت موقع جوشیدن به دیواره های قابلمه شکرک نبنده

طرز تهیه شربت

شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم
دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه .اول شکر وآب را قاطی کنید بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم ودیگه هم نزنید . تا یواش یواش قوام بیاد .
در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آبلیمو مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی شربت در حدود ۸ تا ده دقیقه قوام آمد آبلیموی تازه هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم .یکی دو جوش که زد میگذاریم تا کمی خنک بشه.

بعد از اینکه شربت کمی خنک شد نباید هم زیاد سرد بشه ولرم باشه گوشفیل های سرخ شده را از ظرف روغن خارج کرده ودرصافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده و در کنار عزیزان با لذت فراوان میل کنید . خیلی خیلی در این شبها ازتون التماس دعا دارم شبهای قدر منو فراموش نکنید. من هم دعا گوی تک تک شما عزیزان هستم …

دستور این شیرینی و عکس از سرکار خانم سوسن محمد هاشم

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *