ماه رمضان نزدیک است و مهمانی ها و دور همی های بعد از افطار در راه. ذائقه و طبع خوراک یونانی هم با وجود تفاوت ها به طبع و سلیقه ی خوراک ایرانی نزدیک. همین شد که تصمیم گرفتم تا این دسر یونانی را برایتان انتخاب کنم. دسری با طبع گرم و بسیار ساده و لذیذ. با توجه به موادی چون عسل و خرما که داخل این دسر هستند، این دسر بسیار مقوی بوده و برای تقویت بعد از یک روز روزه ی طولانی بسیار مفید است.

سیب و خرمای تازه

سیب و خرمای تازه

مواد مورد نیاز جهت تهیه دسر سیب (برای چهار نفر)

  • پنج عدد سیب درشت و تازه
  • کره برای چرب کردن
  • ۲۰۰ گرم خرمای تازه (نصف کرده و هسته هایش را جدا کنید)
  • آب نصف لیموی تازه
  • آب دو عدد پرتقال
  • پوست رنده شده ی یک عدد پرتقال
  • ۲ تکه دارچین
  • ۳ قاشق سوپ خوری عسل
  • ماست تازه برای سرو کردن
  • پودر دارچین برای تزئین
  • گردوی خرد شده برای تزئین

روش تهیه ی دسر سیب و خرما

فر را تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد / ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم کنید. سیب ها را پوست بگیرید و نازک برش دهید. می توانید برای آنکه سیب ها خوب تر پخته شوند، مدل پای سیب آن ها را برش بزنید. و یا داخل آن را خالی کرده و بصورت حلقه ای برش بزنید. و داخل یک ظرف کم عمق مخصوص فر را که با کره کمی چرب کرده اید قرار دهید. خرما ها، آب پرتقال و آب لیمو را بریزید داخل ظرف و کمی بهم بزنید تا آب میوه ها با مواد مخلوط شوند. رنده ی پوست پرتقال و دارچین را نیز اضافه کنید. سپس عسل را روی مخلوط بریزید.

دسر یونانی - سیب و خرما

دسر یونانی – سیب و خرما

حال روی ظرف را بپوشانید و داخل فر بگذارید. بعد از حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه که مواد خوب پخته و نرم شدند، و عطر و طعم را جذب کردند فر را خاموش کنید. توجه داشته باشید نباید مواد دسر خشک شود. چون ممکن است دمای فر تان بیشتر از دما نشان داده شده باشد، هر از چند گاهی دسر را چک کنید.

دسر سیب و خرمای تازه

دسر سیب و خرمای تازه

دسر را به روش های مختلف می توانید بچینید و تزئین کنید.این دسر را بصورت گرم یا سرد با ماست سرو کنید. می توانید روی آن را با پودر دارچین و گردوی خورد شده تزئین کنید و بعد از خوراک اصلی بعنوان دسر سرو کنید. برای صرف کردن بعد از افطار پیشنهاد می کنم دسر را بصورت سرد سرو کنید. نوش جان!

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *