خورشت کرفس جز خورشت های اصیل و خیلی خوشمزه ایرانی هستش. درسته که کرفس جز سبزیجاتیه که ممکنه بعضی ها دوستش نداشته باشن و به واسطه همین به خورشت کرفس لب نزنن اما من مطمئنم اگه یک دفعه این خورشت خوشمزه رو امتحان کنن، مخصوصا خورشت کرفسی که خوب طبخ شده باشه طرفدار کرفس و این خورشت میشن … در این مطلب هم طرز تهیه یه خورشت نعنا جعفری خوش عطر و طعم و نکاتی مربوط به پخت بهترش رو براتون گذاشتم. خورشت نعنا جعفری کرفس مواد لازم برای تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس ۲۵۰ گرم گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم کرفس ۲۰۰ گرم سبزی نعنا و جعفری خورد شده (۱۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم نعنا) ۱ عدد پیاز ۲۰ گرم کره آبغوره به مقدار لازم نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس مراحل تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس ابتدا پیاز رو خورد یا رنده کرده خوب سرخ میکنیم تا طلایی بشه و بعد بهش زرچوبه اضافه میکینم. تفت دادن پیاز گوشت هایی که خورد کردیم رو به پیاز اضافه کرده و با شعله ملایم همراه پیاز تفت میدیم تا رنگ گوشت ها برگرده. شعله گاز حتما باید کم باشه. اگر حرارت خیلی زیاد باشه گوشت ها سفت میشن. تفت دادن گوشت حالا ۲ الی ۳ لیوان آب جوش به گوشت اضافه میکنیم که گوشت بپزه. اضافه کردن آب تا گوشت بپزه سبزی رو با روغن سرخ میکنیم. البته باید دقت کنیم تا زیاد سرخ نشه که تلخ میشه. سرخ کردن سبزی کرفس ها رو هم با کره کمی تفت میدیم. باید دقت داشته باشیم که حرارت شعله کم باشه تا کرفس سفت و ناپز نشه. تفت دادن کرفس بعد از ۱ الی ۱ ساعت و نیم که گوشت نیم پز شد سبزی و کرفس رو بهش اضافه کرده میذاریم تا با هم قل بخورن تا هم گوشت و هم کرفس کاملا بپزن. اضافه کردن سبزی و کرفس بعد از ۱ ساعت دیگه به احتمال زیاد گوشت و کرفس پخته شدن البته در این مرحله کرفس رو تست میکنیم تا اگه هنوز نرم نشده بازم به خورشتمون زمان بدیم تا کرفس بپزه. بعد از پخت کرفس به خورشت نمک و فلفل و آبغوره اضافه میکنیم. اضافه کردن ادویه ها باز هم به خورشت زمان میدیم تا خوب قوام بیاد و آبش کشیده بشه و جابیوفته. جا افتادن خورشت حالا خورشتمون آماده سرو هستش … نوش جان نکاتی برای طعم بهتر خورشت کرفس برای خورشت کرفس از ساقه های نازک و جوان کرفس استفاده کنین تا خوب بپزن و نرم بشن. تفت دادن کرفس با کره باعث میشه که کرفس خیلی خوش طعم بشه. سبزی خورشت حتما باید خوب سرخ بشه اما بهتره گاهی تستش کنیم تا تلخ نشه. هر چقدر پیاز داغ بیشتر باشه و خوب طلایی شده باشه خورشت رو خوش طعم تر میکنه. در صورتی که گوشت خورشت گوسفندی باشه میتونین سبزی و کرفس رو بلافاصله بعد از ریختن آب اضافه کنید چون گوشت گوسفندی زود میپزه اما در صورت استفاده از گوشت گوساله حتما ۱ ساعت گوشت رو با آب بپزین و بعد بقیه مواد رو اضافه کنین. استفاده از گوشت نسبتا چرب باعث خوشمزه تر شدن خورشت میشه. هر چقدر به این خورشت برای جا افتادن زمان بیشتری بدین و با شعله ملایم بپزین در نهایت لذیذ تر میشه. آبغوره رو کم کم اضافه کرده و تست کنین تا خورشت خیلی ترش نشه. خورشت نعنا جعفری کرفس منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...