نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خورشت کرفس اصیل با نعنا و جعفری

خورشت کرفس جز خورشت های اصیل و خیلی خوشمزه ایرانی هستش. درسته که کرفس جز سبزیجاتیه که ممکنه بعضی ها دوستش نداشته باشن و به واسطه همین به خورشت کرفس لب نزنن اما من مطمئنم اگه یک دفعه این خورشت خوشمزه رو امتحان کنن، مخصوصا خورشت کرفسی که خوب طبخ شده باشه طرفدار کرفس و این خورشت میشن … در این مطلب هم طرز تهیه یه خورشت نعنا جعفری خوش عطر و طعم و نکاتی مربوط به پخت بهترش رو براتون گذاشتم.

خورشت نعنا جعفری کرفس

مواد لازم برای تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس

مواد لازم برای تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس

مراحل تهیه خورشت نعنا جعفری کرفس

ابتدا پیاز رو خورد یا رنده کرده خوب سرخ میکنیم تا طلایی بشه و بعد بهش زرچوبه اضافه میکینم.

تفت دادن پیاز

گوشت هایی که خورد کردیم رو به پیاز اضافه کرده و با شعله ملایم همراه پیاز تفت میدیم تا رنگ گوشت ها برگرده. شعله گاز حتما باید کم باشه. اگر حرارت خیلی زیاد باشه گوشت ها سفت میشن.

تفت دادن گوشت

حالا ۲ الی ۳ لیوان آب جوش به گوشت اضافه میکنیم که گوشت بپزه.

اضافه کردن آب

تا گوشت بپزه سبزی رو با روغن سرخ میکنیم. البته باید دقت کنیم تا زیاد سرخ نشه که تلخ میشه.

سرخ کردن سبزی

کرفس ها رو هم با کره کمی تفت میدیم. باید دقت داشته باشیم که حرارت شعله کم باشه تا کرفس سفت و ناپز نشه.

تفت دادن کرفس

بعد از ۱ الی ۱ ساعت و نیم که گوشت نیم پز شد سبزی و کرفس رو بهش اضافه کرده میذاریم تا با هم قل بخورن تا هم گوشت و هم کرفس کاملا بپزن.

اضافه کردن سبزی و کرفس

بعد از ۱ ساعت دیگه به احتمال زیاد گوشت و کرفس پخته شدن البته در این مرحله کرفس رو تست میکنیم تا اگه هنوز نرم نشده بازم به خورشتمون زمان بدیم تا کرفس بپزه. بعد از پخت کرفس به خورشت نمک و فلفل و آبغوره اضافه میکنیم.

اضافه کردن ادویه ها

باز هم به خورشت زمان میدیم تا خوب قوام بیاد و آبش کشیده بشه و جابیوفته.

جا افتادن خورشت

حالا خورشتمون آماده سرو هستش … نوش جان

نکاتی برای طعم بهتر خورشت کرفس

خورشت نعنا جعفری کرفس

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل