کیک ها یکی از هیجان انگیز ترین نوع خوراکی ها محسوب می شوند که در انواع و اشکال مختلف پخته می شوند و همیشه هم طرفدار دارند. ما در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک ردولوت که یک کیک فوق العاده جذاب و البته رمانتیک مخصوص روزهای خاص در میان عشاق است را آموزش می دهیم. مواد لازم برای کیک ردولوت: برای تهیه کیک ردولوت به این مواد اولیه نیازمندیم: دو و نیم پیمانه آرد یک و نیم پیمانه شکر یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری نمک یک قاشق مربا خوری کاکائو یک و نیم پیمانه روغن مایع یک پیمانه شیر کره دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذا خوری رنگ قرمز دو قاشق مربا خوری وانیل یک قاشق چای خوری سرکه سفید خامه و گردو برای پوشش و تزیین روی کیک به مقدار لازم مواد لازم برای تزیین و پوشش روی کیک: برای تهیه خامه روی کیک مواد اولیه زیر را لازم داریم: ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای بدون نمک یک پیمانه کره چهار پیمانه پودر قند یک قاشق مربا خوری وانیل مواد لازم و طرز تهیه شیر کره: شیر کره چون به آسانی در بازار در دسترس نیست می شود با مواد ذکر شده و به طریق ساده در منزل آن را برای پخت کیک ردولوت آماده کرد: مواد لازم: برای تهیه شیر کره به این مواد نیاز داریم: یک پیمانه شیر پر چرب یک قاشق سوپ خوری آب لیمو طرز تهیه: شیر کره را با روش زیر در منزل درست کنید: بگذارید شیر به دمای محیط برسد. آبلیمو را به آن بیفزایید. کمی مواد را هم بزنید. اجازه دهید پنج تا ده دقیقه به حال خود بماند. بعد از این زمان، شیر دلمه دلمه و غلیظ می شود که همان شیر کره می باشد. طرز تهیه کیک ردولوت: برای پخت کیک ردولوت به شیوه زیر عمل کنید: در داخل یک کاسه بزرگ تمام مواد اولیه خشک نظیر: آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید و الک کنید. در یک ظرف دیگر تمام مواد باقی مانده تر مانند: تخم مرغ، روغن، شیر کره، سرکه و رنگ قرمز را بهم اضافه کنید و خوب بزنید تا بوی خامی تخم مرغ رفع شود. در این مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت, به آرامی مواد تر را به مواد خشک بیفزایید و خوب مخلوط کنید. فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. قالبی را که می خواهید درونش مواد کیک را بریزید، چرب کنید و کمی آرد داخلش بپاشید. مواد کیک را درون قالب بریزید و به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه درون فری که از قبل روشن کرده اید، قرار دهید. دقت داشته باشید بعد از این تایم وقتی خلال دندان را در وسط کیک قرار دادید کملا پخته شده باشد و مواد به خلال نچسبد. اگر کیک شما کاملا پخته شده بود آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. نحوه درست کردن خامه روی کیک: برای آماده کردن خامه کیک ردولوت به این شیوه اقدام کنید: کره و پنیر و پودر قند را درون یک کاسه با دور کند همزن بزنید. وقتی مواد یک دست شد، به مدت پنج دقیقه با دور تند همین کار را انجام دهید. حالا وانیل را اضافه کنید و اول با دور کند و سپس با دور تند هم بزنید. تا اماده و سرد شدن کیک، خامه را درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود. کیک را چند ساعتی درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و خودش را بگیرد. بعد از وسط با استفاده از یک چاقوی تیز آن را برش بزنید و رویش را خامه و موز و یا خامه و گردو و یا خامه تنها بریزید و قسمت برش زده شده را سرجایش برگردانید و رویش را با خامه تهیه شده که در وسط کیک استفاده کردید تزیین کنید. در طرز تهیه کیک ردولوت و تزیین این کیک می توانید از توت فرنگی و دیگر میوه ها هم استفاده بفرمایید. کیک ردولوت یا کیک مخملی یک کیک ایده آل برای زوج های احساسی مخصوصا در مراسم سالگرد ازدواج و یا ولنتاین می باشد. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...